• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Danas je pristigla nova tura "novih" konzola. :)
Pocket je u mint stanju, osim jako nagorelog polarizatora (nadam se da je "samo" polarizator).

Još plavi GBP mi nedostaje. [emoji1]

9e2db9b9eec8c261055ba78cb10db2ed.jpg

Ljudi, odakle nabavljate konzole u ok stanju?
Kontam da ih ne lovite na kp, a voleo bih da si upotpunim kolekciju :)

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Ekstra, baš ću da pogledam. To sa dostavom u Srbiju, ili imate neku šemu da vam dostave kod nekog u EU, pa vam onda iz EU šalju/donose u Srbiju?

Ne znam šta ti treba tačno ali ako si strpljiv možeš i ovde svašta da nadješ, msm jbg ja skupljam retro nikad ništa nisam preko kupio pa zato kažem. Jedino zadnje dve tri godine redje gledam jer jbg sakupio sam dosta toga što sam hteo oa nema više potrebe da rešetam toliko refreš.

Ja nisam poručivao baš to, ali nema razloga da ne prođe. Nije zabranjeno slati baterije, samo takvi paketi ne mogu da idu avionom.

Ja nisam poručivao baš to, ali nema razloga da ne prođe. Nije zabranjeno slati baterije, samo takvi paketi ne mogu da idu avionom.
Nisam bas siguran, znam da ima neka fora oko baterija i slanja. Drugar je narucivao cesto i uvek u cro, jer u srbiju nije mogao iz nekog razloga. :/

jel poručivao neko i koja je realno šansa da ovo prođe na carini?
Nisam nikad porucivao baterije.
Ali za slucaj da nisi ovo samo pokazivao kao primer proizvoda koji hoces evo ti link za uk sajt koji te baterije i pravi. Nemoj kupovati od ovlascenog us distributera. 😁

Last edited:
Drugar poručio baterije za fotoaparat pre neki dan, dobio je gratis igračku kamionče. Posle smo skapirali da je kamionče bilo u paketu kako bi mogli Kinezi na paketu da napišu da je u pitanju igračka unutra :D

A ja imam ds Lite, DSi XL i new 3ds xl, tako da mi fali dosta za kolekciju. Hteo sam neku oled Vitu, ili neki gba pa da ga modujem posle i stavljam normalni ekran. I sa tim nemam pojma gde da tražim, al reko ajde prvo da nabavim konzolu pa onda da je modujem :D

Ista fora, poslali bateriju za mis umotanu u usb kabl, pise.kabl na paketu.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Хеј, ви што сте купили Everdrive, нарочито овај за GBA, је ли то неки Black Friday дил или шта? Колико сте платили у просјеку? Како сте платили, је ли се мора имати начин плаћања преко картице или...? Чуо сам нешто да сада се има могућност плаћања поузећем, као да узимаш са KP, донесе ти поштар и платиш? Је ли то истина и има ли цака, у виду неки царинских такси додатних?

Svake godine za crni petak sve na sajtu je sa 20% popusta na ove cene plus par dolara postarina.
Ne postoji nikakvo pouzece samo kartice/paypal.

Back
Top Bottom