• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Jel se promenio status kada su poslali paket ili ti je poslednji status "Paid"? Ako se promenio status, kog datuma je poslat? Čisto da znam, jer nikada ranije nisam poručivao od Krikzz-a.

Jel se promenio status kada su poslali paket ili ti je poslednji status "Paid"? Ako se promenio status, kog datuma je poslat? Čisto da znam, jer nikada ranije nisam poručivao od Krikzz-a.
Nisam pravio nalog nikakav na njihovom sajtu tako da tracking nisam ni gledao.

meni je pre neki dan stigao mail da je poslat, baš gba everdrive. mislim da sam nekih 4,5 dana ranije poručio.
naručio sa krikkz.

Meni potvrdni mail nije stigao uopste a evo everdrive jeste... Bem li ga. Zato sam se i iznenadio kad me je postar zvao.

meni je pre neki dan stigao mail da je poslat, baš gba everdrive. mislim da sam nekih 4,5 dana ranije poručio.
naručio sa krikkz.

Ja sam poručio 29.11. Christmas verziju. Još uvek nisu poslali. Možda im zbog boje treba više.
Edit: Ja poručio sa Everdrive.me

Last edited:
Konačno i njega da nabavim.
Samo trojka ps2 verzija mi fali,. Koja verzija je bolja za nabavku snake eater ili subsistance?
6e51f79d28c82d35c50d039493cfe673.jpg
2f3be5b055e83e6ecbf1ecb0d194dc5e.jpg
e40551d98f50e638776cee1168b45eb8.jpg
f4073000ce9011aeb1ffab5907799b30.jpg
231b1e900ed7290a05b1d798a8d06c04.jpg

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Subsistence je naravno bolja verzija igre, tu su i retro MG naslovi prisutni.

U zavisnosti od izdanja, postoji i "Existence" bonus DVD disk na kojem su svi cinematici spojeni u film, kao i behind the scenes DVD o izgradnji igre.

Sve su Voja i DH rekli. Za igranje ganjaj Subsistence, a za full kolekciju Existence (obe verzije su zapravo Subsistence, ali Existence je bonus DVD). Vidjao sam pre par godina na KP, mozhda uspesh natji.

Ako nadjesh uzmi onaj disk za PS3 na kojem dobijesh MGS 2, 3 i Peace Walker, pogotovo ako nisi igrao PW na PSP.

Subsistence se malo teže nalazi, a da ima engleski. Ali pošto ti ne smeta što ti taj MGS1 ima italijanski, neće ni MGS3 na nemačkom.

Back
Top Bottom