• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Ima neke razlike? Videh da na sajtu imaju G502, G502 gaming edition, što je ovo što sam i uzeo.
Ne verujem da ima neke razlike u kvalitetu izrade samog misa. Mada je pleteni kabl malo skuplji za izradu i kvalitetniji od obicng.

Gura ga reklama, šta li. Navodno bolji materijali, kvalitetna izrada, baš me zanimaju iskustva iz prve ruke.

Bolji kvalitet je sigurno. Uzimao sam kineske i drasticno su losiji. E sad volio bih znati koji su najblizi ovom iFixit setu pa da uzmem? Ako imate neki link... Imam onaj manji iFixit set i zadovoljan sam.

I ovo je bio moj prvi Switch čiji je lijevi Joycon imao mali drift out-of-the-box. :D

I ovo je bio moj prvi Switch čiji je lijevi Joycon imao mali drift out-of-the-box. :D
Jel oce da se kvare ovi joyconi?? Juce sam malo gledao po netu. Novi par joycona 12500 din. Mnogo bree

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

lutrija je, ali u principu skoro svaki stariji razvije neki problem. na ovim novim revizijama su popravili to. moja preporuka je koristiti ih samo u handheld modu, a za docked kupi onaj 8bitdo adapter i koristi DualSense.

Ništa strašno, to se malo nakupi prljavštine kao na svakom drugom džojpedu.
Podigne se malo ona zaštitna gumica ispod pečurkice, izduvaš i očistiš alkoholom.

lutrija je, ali u principu skoro svaki stariji razvije neki problem. na ovim novim revizijama su popravili to. moja preporuka je koristiti ih samo u handheld modu, a za docked kupi onaj 8bitdo adapter i koristi DualSense.

Uh, pa ne bih koristio ps kontroler na Switch konzoli. Mislim da sam zavrsio sa emulatorima itd.. Igram Mario Oddisey sa 2 Joycona i stvarnpo je kidanje. Neuporedivo iskustvo u poredjenju sa Series X kontrolerom. Dok recimo Mario Cart 8 igram sa spojenim Joyconima na onom drzacu (kako li se zove) pa ispadne ceo kontroler 😀

Nema to veze sa emulatorima, DualSense ima motion kontroler kojeg Switch može koristiti ako se spoji sa konzolom na pravi način, plus je domet daleko boli.
To stalno drkanje, vađenje joycona i korištenje grip-a nije 'zdravo' na duže staze koliko god ti neko pokušao reći suprotno i umanjiti činjenicu da su joyconi krš po pitanju kvalitete.

Nema to veze sa emulatorima, DualSense ima motion kontroler kojeg Switch može koristiti ako se spoji sa konzolom na pravi način, plus je domet daleko boli.
To stalno drkanje, vađenje joycona i korištenje grip-a nije 'zdravo' na duže staze koliko god ti neko pokušao reći suprotno i umanjiti činjenicu da su joyconi krš po pitanju kvalitete.
Radi motion preko 8bit ciglice?

Pa dal je moguce da je krsh po pitanju kvaliteta oprema koju je proizveo Nintendo!? Neverovatno!

Back
Top Bottom