Ne verujem da ima neke razlike u kvalitetu izrade samog misa. Mada je pleteni kabl malo skuplji za izradu i kvalitetniji od obicng.Ima neke razlike? Videh da na sajtu imaju G502, G502 gaming edition, što je ovo što sam i uzeo.
Ne verujem da ima neke razlike u kvalitetu izrade samog misa. Mada je pleteni kabl malo skuplji za izradu i kvalitetniji od obicng.Ima neke razlike? Videh da na sajtu imaju G502, G502 gaming edition, što je ovo što sam i uzeo.
Gura ga reklama, šta li. Navodno bolji materijali, kvalitetna izrada, baš me zanimaju iskustva iz prve ruke.
Jel oce da se kvare ovi joyconi?? Juce sam malo gledao po netu. Novi par joycona 12500 din. Mnogo breeI ovo je bio moj prvi Switch čiji je lijevi Joycon imao mali drift out-of-the-box.![]()
lutrija je, ali u principu skoro svaki stariji razvije neki problem. na ovim novim revizijama su popravili to. moja preporuka je koristiti ih samo u handheld modu, a za docked kupi onaj 8bitdo adapter i koristi DualSense.
Radi motion preko 8bit ciglice?Nema to veze sa emulatorima, DualSense ima motion kontroler kojeg Switch može koristiti ako se spoji sa konzolom na pravi način, plus je domet daleko boli.
To stalno drkanje, vađenje joycona i korištenje grip-a nije 'zdravo' na duže staze koliko god ti neko pokušao reći suprotno i umanjiti činjenicu da su joyconi krš po pitanju kvalitete.
Nema to veze sa emulatorima, DualSense ima motion kontroler kojeg Switch može koristiti ako se spoji sa konzolom na pravi način, plus je domet daleko boli.
To stalno drkanje, vađenje joycona i korištenje grip-a nije 'zdravo' na duže staze koliko god ti neko pokušao reći suprotno i umanjiti činjenicu da su joyconi krš po pitanju kvalitete.
Meni oba driftuju i bukvalno ne znam coveka koji ima switch, a da mu ne driftuje od koriscenjaPa dal je moguce da je krsh po pitanju kvaliteta oprema koju je proizveo Nintendo!? Neverovatno!
Sa DualShock4 provjereno radi, tako sam igrao Odyssey, mislim da je u međuvremenu dobio i DualSense podršku.Radi motion preko 8bit ciglice?
Najs, igrao sam cele prosle nedelje sa ds bravely, nisam se setio da probam nesto sto ima motion.Sa DualShock4 provjereno radi, tako sam igrao Odyssey, mislim da je u međuvremenu dobio i DualSense podršku.
Meni oba driftuju i bukvalno ne znam coveka koji ima switch, a da mu ne driftuje od koriscenja![]()