Citao sam da za te jeftine drajvove bez dram-a, da ih ne treba popunjavati vise od pola, jer onda drasticno pada brzina...
Sve te jeftine stvari imaju neku kvaku, vidi dokle mozes da ga popunis, a da ne padne brzina...
Jel imas link ,ja sam nasao max elicinu samo od 500gbKupio i ja onaj Kodak SSD 1TB za 2700 i u početku sam bio oduševljen. Prvih 300+ giga je preletelo na njega za manje od 14 minuta. Onda je počeo da se vuče. Sve sam to radio iz Total Commandera. Reko da krenem da kopiram iz Windowsa da vidim graf i krene da skače između 15 i 130 MB/s ali češće na dnu nego na vrhu. Kao bonus kada kopiram pomoću Winows File Explorera konstatno slušam onaj "notification chime" koji se čuje makar jednom u 4 sekunde.
Radim sada na popunjavanju drajva da krenem da kopiram random fajlove (videi) nazad da vidim da li je makar kapacitet stvaran.
I, da, drajv je povezan preko internog SATA konektora. Kada kopiram pomoću Total Commandera nema glupog "event chime"a.
^ Imaš ovde link, Grujo. Trenutno ga ima u ponudi.^ Odmah je 2468din, evo linka:
Čak može da se iskombinuje sa još nečim, da se dobaci do 4000din, pa se uzme cashback od 2200din (ako je ta promocija aktivna na nalogu). Tako da SSD + još neka stvar od 1800din, izađu zajedno 1800din. Zato taj lik i prodaje za po 3000din. Pisao sam više puta na Discordu kako i šta. Napravih zalihu tih SSD-ova...
Svi moji primerci imaju SanDisk-ovu memoriju i SM2259XT2 kontroler, što uopšte nije loše za tu cenu. Nemaju DRAM.
Jel imas link ,ja sam nasao max elicinu samo od 500gb
hteo bi jedan da grunem u ps3![]()
Koji ce ti onda toliko memorije kada ne treba popunjavati do krajaCitao sam da za te jeftine drajvove bez dram-a, da ih ne treba popunjavati vise od pola, jer onda drasticno pada brzina...
Sve te jeftine stvari imaju neku kvaku, vidi dokle mozes da ga popunis, a da ne padne brzina...
Koji ce ti onda toliko memorije kada ne treba popunjavati do kraja?
Zma, da su bile neke memorijske mikro sd koje su ustvari imale 32 ili 64 gb a kada se ucitaju u kompu pise 128 ili 256gb a zapravo sve preko 32 ili 64 gb bi bilo nepostojece ne znam kako ali tako su funkcionisale i onda prebacujes u nedogled fajlove nikada da prebaci i ne moze da se formatira![]()