• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Sta je retrobrite?
Proces izbeljivanja pozutele plastike vodonik peroksidom. Koristi se ili razblazeni vodonik peroksid (koncentracija uglavnom oko 10%, moze i vise) ili se namaze kremom za izbeljivanje kose, pa stavi na toplo i osuncano mesto. Ima tona informacija na netu. Kacio sam davnih dana na emu forumu slike kad sam retrobrajtovao svoj snes, potrazicu ih.

EDIT evo ih slike, jedna konzola je izbeljena, druga nije. Bile su oprilike iste boje na pocetku. https://photos.app.goo.gl/c4UYCcpLCkTR1qJz7

Izbeljivao sam jednu Dreamcast hidrogenom za kosu i vredelo je. Samo sto nije izgledalo lepo i ujednaceno jer se mora rasklopiti bukvalno da ostane samo kostur pa to premazati.
Ako se ne varam davno sam radio, premaze se hidrogenom, uvije u neku kesu,tipa strec folija i ostavi napolju jedan dan da sunce izvuce

Ja kada sam prorucivao nije vise bilo nijedne boje sem crne, al srecom ona mi je bila first choice.
Sivi je otišao u roku sat vremena. Uzeo bih plavi da je bio u devkit boji. Nadam se da će staviti dodatni User/SNAC port, inače bi nedostatak MT32pi podrške bio priličan hendikep.

@Snake1989 - to je stara metoda sa mazanjem, često ispadne šareno i nejednako.

Da, mazanje je prevazidjeno, uglavnom se danas potopi u rastvor pa pod sunce i/ili toplotu.

Retrobright mi se jako lose pokazao na snes i dreamcast shellovima. Iako su rezultati prvobitno odlicni za par meseci se vrati zutilo i bude i jos gore.

Retrobright mi se jako lose pokazao na snes i dreamcast shellovima. Iako su rezultati prvobitno odlicni za par meseci se vrati zutilo i bude i jos gore.
Ma igraću ga takvog :)
Svakako mi je to snes za igranje ,pal verzija mi je na polici kao i ps3 fat :)
Nego je i kontroler kao iz zorke Šabac to mi najviše smeta,nekako mi deluje nehigjenski :(

img-1731959404-67aed75cd3c9.jpg

Iako se vremena nema, 200Eur za ovaj bandl (novo) se nije smjelo propustiti... Pokemoni i Zelde come to papa, it's been a while...

20250121_212946.webp20250121_213058.webp20250121_213846.webp

Vrhunski masazer, osecaj ko da te neko stvarno masira.
Masira cela ledja, vrat, greje, moze da se podesi intezitet, ima tajmer, sediste i deo oko struka moze da se napuni vazduhom, neverovatna je snaga ovog uredjaja, kad stavis da se napuni vazduh, podigne te celog, zgrabi te za strukove da ne mozes da mrdas, pa lele kad uhvati da te masira, pomislis da ce da te zdrobi, ali kad se naviknes, bas je lep osecaj, ima iznenadjujuce veliku snagu uredjaj, nisam se jos igrao sa intezitetom, nadam se da je bila ukljucena jaca stavka, a ne slabija 😅

View attachment 16923View attachment 16922View attachment 16921

Vrhunski masazer, osecaj ko da te neko stvarno masira.
Masira cela ledja, vrat, greje, moze da se podesi intezitet, ima tajmer, sediste i deo oko struka moze da se napuni vazduhom, neverovatna je snaga ovog uredjaja, kad stavis da se napuni vazduh, podigne te celog, zgrabi te za strukove da ne mozes da mrdas, pa lele kad uhvati da te masira, pomislis da ce da te zdrobi, ali kad se naviknes, bas je lep osecaj, ima iznenadjujuce veliku snagu uredjaj, nisam se jos igrao sa intezitetom, nadam se da je bila ukljucena jaca stavka, a ne slabija 😅
Koliko para?
I gde si uzeo?

Bio danas u senti na vasaru,nista spec od huntinga :(
Jedno mini kupatilo klasik od keramike ,neki madjarski proizvodjac :)
IMG_20250202_123707.webp
IMG_20250202_123723.webpIMG_20250202_123712.webp
Steta sto je ogledalo napuko ali resicu i to zamenom novog :D
IMG_20250202_141731.webp
I jedan kertridz pokemoni za gb nemam pojma dal je botlg ili original
IMG_20250202_132602.webp

Back
Top Bottom