• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Treba, ali u slucaju ovog blendera odlicno je osmisljen, veoma jednostavno se koristi i brzo pere.

Uglavnom imas samo dva dela da operes, tu veliku casu i seciva.

Nije čudno što nije deluxe nego što preorderuješ digitalnu igru :). Plašiš se da će ponestati kopija na launchu?
Najviše zavisi od pre order bonusa da li kupujem igru pre launch (za sve igre koje želim da igram čim izađu)i ako je ok cena onda odmah pre order da ne bih zaboravio ili da cena ne skoči gore ili out of stock kod preprodavaca(mada to je retko jer oni prvo čekaju da imaju dovoljan broj pre order keys pa onda puste u prodaju)
ja ubeđen da si ti odradio preodred odavno još, kačio si i sliku
To su cancel nema više ultimate edition

Last edited:
1000026960.webp1000026961.webp

Duk Festival je već ustaljeni festival u Čačku gde se okupljaju razni grafiti umetnici iz čitave Srbije, a i bogami ostatka regije. Skoro su uradili limitirano izdanje ovog duksa, pa sam podržao priču. Nadam se da ću i ove godine biti u prilici da odem na festival, jer trenutno naši najzanimljiviji grafitari dolaze baš iz tog grada. Mislim da je ostao još neki mali kontigent. 70% pamuk, 30% poliester

Whats-App-Slika-2025-01-25-u-11-30-32-b60df1ea.jpg

Stigao famikon ntsc ladno mi radi sa univerzalnim adapterom ali sam stavio na 7,5v i mogu sam da obrnem polaritet na njemu sto je ok,umedjuvremeno sam nabavio i rgb kabl za njega i slika je odlicna,radi everdrive koji sam propsle god uzeo za moj pal snes samo romove koje ucitavam su ntsc usa ili jap.

IMG_20250128_100215.webp

Dobio sam tri kertridza od kojih je wolfenstain 3d i ima skroz engleski jezik tako je valjda lokalizovan za japab a drugi je dragon quest5 i neka rts simulacija konjskih trka :d

IMG_20250128_100052.webp
Kontroler i konzola su tako zuti kao da su preziveli rat u ukrajini jel moze to da se nekako opere da bude siv kao ovaj pal ?

IMG_20250128_100025.webp

IMG_20250128_102624.webp
IMG_20250128_100221.webp
Evo ovde na poslednjoj slici se vidi kakva je razlika sive boje u odnosu na eject dugme :)

Stigao famikon ntsc ladno mi radi sa univerzalnim adapterom ali sam stavio na 7,5v i mogu sam da obrnem polaritet na njemu sto je ok,umedjuvremeno sam nabavio i rgb kabl za njega i slika je odlicna,radi everdrive koji sam propsle god uzeo za moj pal snes samo romove koje ucitavam su ntsc usa ili jap.

View attachment 16893

Dobio sam tri kertridza od kojih je wolfenstain 3d i ima skroz engleski jezik tako je valjda lokalizovan za japab a drugi je dragon quest5 i neka rts simulacija konjskih trka :d

View attachment 16894
Kontroler i konzola su tako zuti kao da su preziveli rat u ukrajini jel moze to da se nekako opere da bude siv kao ovaj pal ?

View attachment 16895

View attachment 16896
View attachment 16897
Evo ovde na poslednjoj slici se vidi kakva je razlika sive boje u odnosu na eject dugme :)
Taman da isprobas retrobrite.

Back
Top Bottom