Bosch Unlimited 7 BCS711EXT review:
Generalno, prezadovoljan sam usisivacem, do sad sam se mucio sa rucnim i to na kabl, trebalo mi 20 min da sve usisam i stalno cucis, umoris se, a sad laganica, stojim i sve usisam za 5 minuta i to mnogo bolje nego ranije, detaljnije.
Mnogo mi se svidjaju led lampice na njemu, kako lepo osvetljavaju pod i tacno vidis gde je prasina.
Ima gomiletina dodataka i ono sto mi se najvise svidja jeste em sto su svi ultra korisni i imaju svoju namenu i sve koristim, em se vrlo lako i brzo montiraju na usisivac, cuje se klik i to je to, kad vadis samo pritisnes dugme i laganica ispada.
Usisivac ima neke impresivne funkcije, ima tri moda: Eco za ustedu baterije, Turbo za najjaci rad i Auto, kad sam skenira prostor i kad recimo predjete sa laminata na tepih, on sam to prepozna i pojaca usisnu snagu koja je potrebna za tepih, tako da se bas lepo stedi baterija.
Druga impresivna funkcija jeste sto stapni deo usisivaca moze pritiskom na dugme da se presavije na pola i onda mozete da ga zavucete ispod niskog namestaja, kreveta, tv polica, to je nesto sto nisam video na drugim usisivacima i najbitnijama mi je funkcija, jer sad moze bez cucnja da se usisava u tim delovima i zato sam se odlucio bas za ovaj model iz sedme serije, iako sam mogao da uzmem zadnju, osmu seriju, ali iz nekog razloga osma serija nema ovu funkciju.
Extra je to sto kad vracas usisivac iz savijenog dela, nazad na pravi, dovoljno je samo da ga cimnes na gore i on ce se uspraviti i skljocnuti, vrlo brzo, jednostavno i elegantno reseno.
Treca zanimljiva funkcija je kad usisavas na standardni nacin i naletis na neki cosak ili ivicu koju oces da usisas, nogom samo pritisnes na papucicu i skida se onaj siroki deo dole koji usisava, a ostaje vam samo sipka, pogodna za usisavanje ivica i onda kad zavrsite, samo ubodete sipku nazad u onaj siroki deo i to je to, nazad ste na default modu.
Baterija traje 40 min, tako da ako usisavate jednom nedeljno po 10 min, trajace vam mesec dana.
Svidja mi se sto je usisavac mnogo tisi od svih koje sam koristio do sad, dosta je tisi nego sto sam ocekivao, a na turbo modu, vuce jako, skoro ko zicani...
Takodje na Turbo modu je logicno nesto glasniji, ali meni Auto mod zavrsava sav posao.
Ima dodataka za tastaturu, namestaj, kola, ivice, flexibilni delovi koji mogu da se zavuku na nedostupna mesta, ima sve, sve je pokriveno, svaki scenario.
Garancija na uredjaj je 2 godine, plus 10 godina na motor kad se registrujes na njihovom sajtu.
Proces ciscenja uredjaja je takodje jednostavan, samo se skine posuda i filter i istresu u kantu, to je ceo proces...
Usisivac, bas lepo lezi u ruci, svaka preporuka od mene.