• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Generalno me mrzi da postujem u ovaj thread, ali ovaj put neću propustiti. Ovo sam dobiodobio za Božić:

View attachment 16633

Demo u attachmentu, doduše uživo zvuči mnogo čarobnije.

Ovaj digitalac iz quota je super stvar. Jedino me zanima koja je prednost naspram klavijature?
Tongue drum gang! Ekstra!
Koliko je ovaj veliki? Moj je nesto tipa 18cm, pristojno se cuje mada naravno sad bih zeleo da imam i veci :D

JV je bio izuzetno povoljan i izuzetno dobro ocuvan (manje vise kao nov), plus je imao dve ekspanzije u sebi kad sam ga uzeo, sa ogromnom kolicinom orkestralnih instrumenata. Imam pristojnu klavijaturu (Behringer Deepmind12 koji koristim kao MIDI kontroler) sa namerom da nabavim full "klavirski" kontroler u buducnosti :)

Tongue drum gang! Ekstra!
Koliko je ovaj veliki? Moj je nesto tipa 18cm, pristojno se cuje mada naravno sad bih zeleo da imam i veci :D

JV je bio izuzetno povoljan i izuzetno dobro ocuvan (manje vise kao nov), plus je imao dve ekspanzije u sebi kad sam ga uzeo, sa ogromnom kolicinom orkestralnih instrumenata. Imam pristojnu klavijaturu (Behringer Deepmind12 koji koristim kao MIDI kontroler) sa namerom da nabavim full "klavirski" kontroler u buducnosti :)
Oko 25cm, manji je i ovo model.

Nije dyson neko čudo od tehnike, imam v11 i radi ko i svaki drugi. Jeste kvalitet izrade top, lepo leži u ruci, sve lagano klikne i glatko radi ali "kvalitet" usisavanja isti kao na svakom drugom iole pristojnom. Tako da cena opravdava kupovinu nekome ko gleda na lakoću rada, ja lično bih bez blama radije po kući vukao industrijski kärcher.😄

Stigao i meni famozni 1TB Kodak SSD za 21eur sa Temu-a.
Brzine u proseku bolje nego stari Crucial SSD od 275GB koji mi je blejao kao backup tako da rekao bih OK kupovina kome treba kao neki storage/backup SSD.

Kodak.webp

Druga Temu nabavka, 2.5" transparentni rack za tipa 500 din. Lepo izgleda a i izgleda nisu lagali u listingu da je stvarno 3.1.

ImportedPhoto_1737012028748.webp

Korektne geto nabavke da se nađe.

Ko ti je ugradjivao pvc vrata?
To su ova vrata

Vrata su extra, samo preskupa (30.000), a ugradnja je 4.500.

Lepo su sve odradili, jedino što ti oni posle ugradnje vrata, ne izmalterišu sve to što su razbili od zida, pa moraš sam, tako svi rade, pa je moj ćale tu nešto kao nalickao, samo sa gipsom ako se dobro sećam.

To su ova vrata

Vrata su extra, samo preskupa (30.000), a ugradnja je 4.500.

Lepo su sve odradili, jedino što ti oni posle ugradnje vrata, ne izmalterišu sve to što su razbili od zida, pa moraš sam, tako svi rade, pa je moj ćale tu nešto kao nalickao, samo sa gipsom ako se dobro sećam.
Ja sam sve ugradio sam komplet sprat tj ceo stan kod mene, takva ista vrata sam uzeo ali su bila besto jeftinija 24000din
A ovde ugradjuju od 5000 do 6000din takva vrata.
Zato te pitam ko ti je ugradio.
To okolo je neki mrtvi purpen samo kventove moraš dobro uraditi, posle ostalo zagipsujes ili izmalterišeš to malo prostora koji ostane, nije neka nauka ugraditi vrata, veci problem je izbiti stara da neostetiš zid.

Back
Top Bottom