• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

za drugara iz 'radnjice' +200€
Ne radim bas po tom sistemu,imam neki cenovnik ima kada se nesto desi da je nepredvidjeno tj kazes otprilike cenu ali dok ne otvoris zid (istemujes) i ne vidis situaciju bas i ne mozes reci tacnu cenu ali otprilike mozes nesto reci(ali kada je tako uvek kazem vise i onda kada vidim sta jeu pitanju onda kazem bice jeftinije od toga za recimo 15 ili 20 E sve zavisi ...kao kada najavim radove pa kazem trajace 2 nedelje a zavrsim za nedelju ipo dana,zato sto je lakse i meni i klijentu ako uradim pre vremena jer ja mogu otici na drugi posao a on je brze dobio uslugu nego sto je dogovoreno :)
Osim ako se nesto iskomplikuje,onda bude u tom roku po dogovoru.Samo jednom mi se desilo ali bas je bila problematicna situacija,bukvalno sam sekao cevi i pratio do najmanje rdjavog dela da budem siguran da mogu da uradim prelaz i narezem navoj :)

A inace ulazim u svakakve kuce od socijalnih slucajeva do okorelih burzuja i cene su iste za sve,ne pravim razliku po tom pitanju kao neki kada rade za recimo advokate sudije pa naplate skuplje sto bi nas narod rekao sad cu da ga oderem bas namerno .
Nararvno nisam najjeftiniji ali ako je montiranje jedne slavine recimo 20e onda ako me neko zove za 3 ne uzmem 60 nego 50E znaci ako idem na vise sitnih stavki na primer,kupatila ne radim po tocecem mestu nego po kvadraturi puta materijal puta procenat za posao osim ako je van lokala onda racunam po danima koliko ce trajati zbo goriva i prevoza ali to je isto neka minimalna razlika(osim ako je vise od 20km udaljenost) . :)

Završio sam jako 2024. godinu - New 3DS XL ponovo u kolekciji:
IMG_6677.webp
U odličnom stanju, dve futrole, dve baterije, 64GB memorijska. Ažurirah sistem i hack, ali moram da zamenim memorijsku za 128GB i reinstaliram neke igre jer pucaju prilikom pokretanja.

Whats-App-Slika-2025-01-02-u-11-28-45-ff889f75.jpg

@ninedots knjiške moljce je crtao Dušan Pavlić, a scenario napisao Zoran Penevski. (Ljubazni leševi i sijaset knjiga koje nisam čitao)

Tihomir je ovo solo radio odavno, imam i prvo izdanje. Ovo je mnogo lepše jer je veći format, i ima dosta sadržaja koji nije bio u prethodnoj verziji.

Toliko je bio jeftin, pa prakticno ko susilica za ves, tako da nece biti steta, ako mu to bude sudbina :D

IMG_9774_DxO.webpIMG_9770_DxO.webp
IMG_9771_DxO.webpIMG_9773_DxO.webp

Napunio sam JV-1080 do vrha!

Obe ekspanzije (Pop i World) su mi beskrajno zanimljive, ne znam kako najbolje da kacim snimke ovde, svi novi instrumenti su totalna fantazija. Uploadovao sam nesto kao mp3, valjda ce da radi :)
Meinl steel tongue drum sam uzeo jer je u F-mol skali koju vezbam evo vec godinu dana pa mogu da ga uklopim u maltene sve sto sviram (a i zvuci carobno i ekstremno lako se svira) :)

Attachments

Last edited by a moderator:
View attachment 16595View attachment 16596View attachment 16597View attachment 16598

Napunio sam JV-1080 do vrha!

Obe ekspanzije (Pop i World) su mi beskrajno zanimljive, ne znam kako najbolje da kacim snimke ovde, svi novi instrumenti su totalna fantazija. Uploadovao sam nesto kao mp3, valjda ce da radi :)
Meinl steel tongue drum sam uzeo jer je u F-mol skali koju vezbam evo vec godinu dana pa mogu da ga uklopim u maltene sve sto sviram (a i zvuci carobno i ekstremno lako se svira) :)

Generalno me mrzi da postujem u ovaj thread, ali ovaj put neću propustiti. Ovo sam dobiodobio za Božić:

1000049621.webp

Demo u attachmentu, doduše uživo zvuči mnogo čarobnije.

Ovaj digitalac iz quota je super stvar. Jedino me zanima koja je prednost naspram klavijature?

Attachments

Back
Top Bottom