Yup, mada zbog relativno slabašne grafike igre će morati ići u 1080p sa integer scaling-om ili DLSS performance.Stigao novi monitor?
Au, kakvo bahaćenje sa neisplativim OLED-om.
Cestitke, ali da si sacekao ponedeljak, utorak, kad ce biti na novogodisnjoj akciji (prilicno sam siguran), dobio bi ga za bar 50 evra jeftinije, ali svakako nek je sa srecom
Jel valjate i Huion i xp pen table?Cestitke, ali da si sacekao ponedeljak, utorak, kad ce biti na novogodisnjoj akciji (prilicno sam siguran), dobio bi ga za bar 50 evra jeftinije, ali svakako nek je sa srecom![]()
Moj 34" ultrawide se ne slaze sa tobom...Sve preko 24" je preveliko za monitor![]()
Ne valjam ja nista, vec slicnu stvar trebam da uzmem, pa pratim, a znam dovoljno o prodaji da znam kad ce biti akcija i kolikaJel valjate i Huion i xp pen table?
Pa ok, zato i pitam. Nisam gledao da li neko od naših prodaje te kineske table.Moj 34" ultrawide se ne slaze sa tobom...
Mada doduse ne bih isao na 48... 42 najvise...
Ne valjam ja nista, vec slicnu stvar trebam da uzmem, pa pratim, a znam dovoljno o prodaji da znam kad ce biti akcija i kolika![]()
U poslednje vreme više koristim 48" C3 kao monitor nego sam monitor (koji jes' da isti nije ništa spec, 24" IPS 1080p 165Hz). Posle OLED-a teško je gledati u bilo koji drugi tip panela, a i Steam Deck koji bih da kupim će izgleda ipak biti OLED. Možda LCD model nudi bolji value (uloženo-dobijeno), ali za OLED vredi dati dodatnu kintu.Nije ti 48 preveliko za monitor, kad krenu niti da isijavaju samo će oči da se isuše u pepeo
Ne može i ne treba uvek nešto da se čeka. Čekaj popust, čekaj nove modele, čekaj ovo, čekaj ono. Kad imaš zacrtano da nešto kupiš i imaš dovoljno novca da to i uradiš, nema šta više da se čeka nego se kupuje.Cestitke, ali da si sacekao ponedeljak, utorak, kad ce biti na novogodisnjoj akciji (prilicno sam siguran), dobio bi ga za bar 50 evra jeftinije, ali svakako nek je sa srecom![]()