• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

malo sopstvene soli da ubacim "i tako kliktav dpad" 😁
Uh to mi je bukvalkno jedina zamerka jedino sto je na elite kontrolerima plus je sto je krstic izmenljiv pa moze biti kao i verzija za xboxone sto meni najvise odgovara ali ok je i ovako,sve u svemu lep kontroler :)

Twister brale ne mogu ti lajkovati ovo, od kad sam dobio drift na 20th anniv. Xbox dzoju ogadili su mi se :P :P
Btw mogao si puno bolje dzojpede uzeti sa hall efektom, 8bitdo wireless ultimate npr XD
Koliko te izasao love?

Twister brale ne mogu ti lajkovati ovo, od kad sam dobio drift na 20th anniv. Xbox dzoju ogadili su mi se :P :P
Btw mogao si puno bolje dzojpede uzeti sa hall efektom, 8bitdo wireless ultimate npr XD
Koliko te izasao love?
Ma opušteno. :D Gledao sam dosta modela gamepad-ova, ponudu 8BitDo-a, GuliKit-a, FlyDigi-ja, GameSir-a, Scuf-a, kao i drugih brendova i svestan sam da je Elite 2 podložan drift-u (kao uostalom i svaki drugi gamepad sa non-hall effect stick-ovima), ali mi se najviše sviđa i prihvatam “rizik”. Nedavno sam nabavio XO gamepad (CP2077 edition) koji su takođe podložni driftu, kao i XS gamepad-ovi, a ni DualSense nije imun na isti.
Nisu ni pomenuti kinezi bez nekih svojih problema, privuče te odličan specs za povoljnu kintu, a posle u upotrebi polako krenu da se ispoljavaju. 130€ sam ga platio (brand new).

Last edited:
Imaš gulikit za sx ako bude da ti se desi. Meni stigli neki dan, pa ću kontam menjati uskoro. Možda izbace i za elite u nekom momentu.

Attachments

• IMG_7842.webp
    IMG_7842.webp
    3.3 MB · Views: 16
Imaš od K-Silver TMR elektromagnetske džojstike za sve džojpede, na Aliju naravno.

kqUT7Sj.jpeg
Kakva je ergonomija novog Nitro Deck-a? Navodno su i dpad i ABXY dugmići nezgodno postavljeni.

Back
Top Bottom