• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Kakva je ergonomija novog Nitro Deck-a? Navodno su i dpad i ABXY dugmići nezgodno postavljeni.

Ne bih ga svima preporucio. Ako neko zeli da igra dna dpad i abxy u isto vreme, nezgodno je. Ako su samo analog kontrole i abxy, u tom slucaju je sasvim ok. Moglo je i bolje da bude zbog lokacije abxy. Ali ako se neko navikao da koristi dual analog i abxy koji su pozadi na kontroleru, to je za ovaj deck najbolja varijanta. Plus su tu i po jedan dugmic pored svakog analoga, pa i oni pomazu. Meni je jedina prava zamerka, koja meni licno smeta, to sto su Z analozi preosetljivi. Volim na kontrolerima da blago naslonim kaziprste na njih, a ovaj reaguje i na najblazi pritisak. Jos jedna zamerka su konveksni analozi. Mene smaraju, a konkavne moras da kupis posebno. A generalno mi se svidja sto je bulky, i sto mogu da ga koristim i kao dock.

View attachment 16277

View attachment 16278

Nisam mogao da odolim. Konzola i oprema su u vrhunskom stanju. Izgleda da je jako malo korisceno.
Mislim da je ovo pored pamele bio san svakogfa decaka devedesetih :)
Meni izgleda kao da nije ni koriscena nikada,svaka cast za ulov!
Moja je isto extra ocuvana samo me jebe sto mi je kutija propala,samo zbog kutije vredi vidim da je extra ocuvana.

Back
Top Bottom