Naletim juče na mini-buvljak u mom gradu. Gameboy i Apple Watch (nažalost zaključan) za 600 din. Gejmboj je takva bombonica, dođe mi da se sad bacim na skupljanje kertridža
Nabavio jos pre nedelju dana tj u ponedeljak ce biti nedelju dana i ogulio sam sve licence i sva zlata ali do s tj specijal licenci,samo sam lamburdzinija pocepao za zlato i malo sam zastao sa ferarijem ali otom potom.
Hteo bi da kupim volan koji moze i na ps5 i serijux e sad znam da je g29 jedan od boljih mada se meni najvise svidjaju fantech volani ali bi uzeo ovaj model posto navodno radi na svim konzolama a ima metalne pappucice ,ram na menjacu i kuciste samo nisam siguran dal bi sljakao gt7 na ps5 sa njim
Kompatibilan je sa popularnim trkačkim igrama za PS3, PS4, PC, XBOX ONE i SWITCH. Ugrađeni dvostruki motori za pravi i potpuni osećaj trkačke vibracije toko...
Što bi bila tajna? Dobio sam ponudu u vidu gomile novih neotvorenih PS4 igara. Probrao sam iz nje to što se vidi na fotografiji, Sa popustima na lot itd. recimo da me je izašla oko 50e. Ako tebe interesuje gde možeš da je kupiš, znam da su cene online (ebay, play-asia) 80e + shipping.
Stigla mi prva narudžba sa Scifiera. Nedavno sam čuo za tu stranicu pa sam htio isprobati. Odličan prvi dojam, a ako nekoga zanima više detalja može pogledati ovdje.
Ovo stiglo danas, nisam uopste znao da li ce da radi na PAL C64, ali radi i to samo tako
Nisam ocekivao da cu da vidim ovako kvalitetnu sliku sa komodora
Ovo stiglo danas, nisam uopste znao da li ce da radi na PAL C64, ali radi i to samo tako
Nisam ocekivao da cu da vidim ovako kvalitetnu sliku sa komodora
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.