• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

CM HAF XB, bolje bi bilo da je na stolu doduše.

Isprobacu i tu opciju pre nego sto uzmem novo kuciste, previse je veliko, pa ce pojesti dosta stola, a volim da mi je monitor makar blizu sredine stola, ovako je pitanje dal ce to biti izvodljivo... working in progress...

Koje ti je to cvece na stolu :D pitam za sestru posto ona ima pun sto saksija i cveca

Spatifilum spada u vrstu sobnog cveća koje može da prečišćava vazduh od štetnih supstanci. Odličan je u borbi protiv neprijatnog mirisa cigareta, kao i štetnih zračenja koja emituju kućni aparati. Spatifilum prečišćava vazduh od raznih štetnih supstanci koje isparuju iz različitih hemikalija koje koristimo za dezinfekciju i čišćenje, poput:
  • Ugljen dioksid i formaldehid iz duvanskog dima
  • Benzen
  • Ksilen
  • Toluen itd.

• Spatifilum je sa punim pravom jedan od najboljih izbora sobnog cveća! Pored svoje lepote koja ispunjava svaki enterijer i lakog uzgoja, spatifilum Vam pomaže u borbi protiv svih štetnih materija iz vazduha i čuva Vaše zdravlje!

Pri kupovini, držite je dalje od domašaja dece i kućnih ljubimaca, jer spada u blago otrovne biljke.
Suprotno očekivanjima pokazalo se da ova biljka prosto buja kada se nađe u blizini televizora, kompjutera i drugih električnih aparata koji emituju zračenje. Naime, spatifilum ima sposobnost da apsorbuje elektrostatički naboj koji emituju televizijski i kompjuterski ekran, pa je zbog toga postao omiljena cvetna dekoracija u stanovima i kancelarijskim prostorima koji su prepuni elektronike.

Statički naboj uređaja nastaje zbog fluorescentnog monitora i visoko naponskog dela ekrana oko kojeg se jonizuje vazduh. Spatifilum koji se nalazi u blizini ovakvih aparatra upija elektrostatičku energiju i pretvara je u hemijsku, dok energiju iz fotosinteze koristi za svoje metaboličke procese i rast. Kao krajnji rezultat spatifilum će početi da dobija nove bujne listove i brojne cvetove. Ova biljka nije samo odličan čistač jonizujućeg zračenja već i najlepši predstavnik porodice kozlaca čiji se trajni beli cvetovi mogu rezati i staviti u vazu kao ukras.

Last edited:
Isprobacu i tu opciju pre nego sto uzmem novo kuciste, previse je veliko, pa ce pojesti dosta stola, a volim da mi je monitor makar blizu sredine stola, ovako je pitanje dal ce to biti izvodljivo... working in progress...
Razmisli i o opciji da napravis visecu policu na kojoj bi stajalo kuciste, onda ti ne bi zauzimalo floor space, lakse bi mogao da usisavas pod, a i dalje bi ti bilo ispod stola.

Kad sam ga kupovao, namerno sam zeleo sto vece, jer su mi se smucila standardna mala kucista, gde nisam imao prostora da radim upgrade, a radio sam ih cesto, ovde prostora koliko oces, za cas zamenim sta mi treba, postoje dva sprata, gore su mi maticna i sve sto ide na nju, a ispod su hard diskovi, ssd, opticki uredjaji itd... lako se menja bilo koji deo, jer se otvaraju sve strane po potrebi, ali mala mi je soba i zauzima puno prostora.

Razmisli i o opciji da napravis visecu policu na kojoj bi stajalo kuciste, onda ti ne bi zauzimalo floor space, lakse bi mogao da usisavas pod, a i dalje bi ti bilo ispod stola.

To bi bilo viable, ali nemam gde tu policu, a i nisam njihov ljubitelj, vec sam odlucio da cu svakako zameniti kuciste, odredio sam se vec za par kucista, samo jos da izvagam koje tacno :)

Javi ako budes prodavao ovo, bas mi deluje fun za neki projekat.

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Nove nabavke za PS2, mogao bi da overim No One Lives Forever :)

hF5gH73.jpg

Back
Top Bottom