JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,371
Uvek jake PS2 nabavke
Ма не хтједох зазвучати немарно са коментаром када сам видио улов али једино то се чини солидно са листе. NOLF је одличан али у PC верзији па бих ти њу препоручио, а за ове друге двије нисам ни чуо, а као познајем солидно PS2 библиотеку. Прешао сам Maximo кеца иначе, одлична али брутално тешка игра.Jel igrao neko Drakengard? Nisam je nikad igrao, a kul izgleda.
Bas mi zalicilo po artu na maximoDaemon Summoner sam probao malo, nije losa atmosfera, a kontrole bas lose. Kaan Barbarian Blade sam igrao ranije, zanimljiva igra, na foru kao Maximo.
odlican je kec, army of zin mi nesto nije legao - verovatno me je mrzelo da se opet maltretiram sa tezinomМа не хтједох зазвучати немарно са коментаром када сам видио улов али једино то се чини солидно са листе. NOLF је одличан али у PC верзији па бих ти њу препоручио, а за ове друге двије нисам ни чуо, а као познајем солидно PS2 библиотеку. Прешао сам Maximo кеца иначе, одлична али брутално тешка игра.
Код кеца је интересантно да су сами нивои доста тежи од bossova. Army of Zin је мало олакшан колико ми је познато, нисам га још одиграо али је на must play листи. Остаће ми траума од играња претходника, сјећам се када сам скупио гомилу неких powerups и вагам да ли да скочим по још један на удаљеној платформи и онда снимим позицију (до које се мора отићи) или да прво снимим па онда хазардирам... ма реко' дај да скупим сва јаја у једну копру па онда дефинитивно уснимим... и оооопс, одохутрилијепе... А баш је зезнуто у тој игри намакнути те ствари. Игра је имала четири цјелине са неколико нивоа по свакој и сјећам се да је трећа, она као у неком паклу, најзезнутија... Мада је генерално супер игра, тежина јој иде у прилог.odlican je kec, army of zin mi nesto nije legao - verovatno me je mrzelo da se opet maltretiram sa tezinom![]()
Jao kad sam uzeo Nier: Automata GotY a ono DLC-ovi su zapravo kod za store.I zamislite, obe igre su "na disku", nema download kodova i gluposti.