• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Jel igrao neko Drakengard? Nisam je nikad igrao, a kul izgleda.

Daemon Summoner sam probao malo, nije losa atmosfera, a kontrole bas lose. Kaan Barbarian Blade sam igrao ranije, zanimljiva igra, na foru kao Maximo.

Jel igrao neko Drakengard? Nisam je nikad igrao, a kul izgleda.
Ма не хтједох зазвучати немарно са коментаром када сам видио улов али једино то се чини солидно са листе. NOLF је одличан али у PC верзији па бих ти њу препоручио, а за ове друге двије нисам ни чуо, а као познајем солидно PS2 библиотеку. Прешао сам Maximo кеца иначе, одлична али брутално тешка игра.

U frci da poručim bilo šta po normalnoj ceni dok još ima zaboravim da je 970 Plus overall bolji od "običnog" 980.
Ali šta sad, radiće posao. :)

Iw80pac.jpg

Jedino ne znam da li je pametno da ga stavim ovako delimično ispod grafike ili sam trebao u gornji M2 slot između procesora i grafike.
6joeGcq.jpg

iYMiADa.jpg

pročitaj na uputstvu za mobo da li se razlikuju slotovi i stavi u brži :)

Daemon Summoner sam probao malo, nije losa atmosfera, a kontrole bas lose. Kaan Barbarian Blade sam igrao ranije, zanimljiva igra, na foru kao Maximo.
Bas mi zalicilo po artu na maximo :)

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Ма не хтједох зазвучати немарно са коментаром када сам видио улов али једино то се чини солидно са листе. NOLF је одличан али у PC верзији па бих ти њу препоручио, а за ове друге двије нисам ни чуо, а као познајем солидно PS2 библиотеку. Прешао сам Maximo кеца иначе, одлична али брутално тешка игра.
odlican je kec, army of zin mi nesto nije legao - verovatno me je mrzelo da se opet maltretiram sa tezinom :D

odlican je kec, army of zin mi nesto nije legao - verovatno me je mrzelo da se opet maltretiram sa tezinom :D
Код кеца је интересантно да су сами нивои доста тежи од bossova. Army of Zin је мало олакшан колико ми је познато, нисам га још одиграо али је на must play листи. Остаће ми траума од играња претходника, сјећам се када сам скупио гомилу неких powerups и вагам да ли да скочим по још један на удаљеној платформи и онда снимим позицију (до које се мора отићи) или да прво снимим па онда хазардирам... ма реко' дај да скупим сва јаја у једну копру па онда дефинитивно уснимим... и оооопс, одохутрилијепе... А баш је зезнуто у тој игри намакнути те ствари. Игра је имала четири цјелине са неколико нивоа по свакој и сјећам се да је трећа, она као у неком паклу, најзезнутија... Мада је генерално супер игра, тежина јој иде у прилог.
Штета што трећи дио није одрађен, иако је био у претпродукцији.

odavno sve mora da se proverava 85% goty, complete,ultimate ili kako ih vec nazovu izdanja dolaze u vidu koda kada je dlc u pitanju.
Odavno proveram ima par kanala na YT koja se bave time, cak neki prelaze igre bez patcheva da vide moze li se i tako preci. :D

Ja apdejtujem to malo igara u GOTY ako nadjem potvrdu da je na disku sve dodatno. Doduše ako sam siguran da nikada neću igrati DLC takodje iskuliram, nije mi samo jel to na disku ili nije...

Back
Top Bottom