• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Imas link od ovog rostilja ili model pa cu sam naci.

E1lDpcE.jpg

Od večeras počinjem da radim :LOL:

to. kod mene se krnji, jedna rupa stoji malo vise ili nize i imas kriv tv
Uzmes dve sipke 10x60 i prodjes kroz zid kao sa brezonom za kazenje bojlera i ima vecno da ti bude fixiran tv u milimetar cak i da ti je zid od papira(gips zid)
Mada i ja sam nekako staromodan po tom pitanju kacenja televizora,navikao sam na tv komodu i stavis tv na nogice i amin.
Samo sto ove nove tv komode prave tako nisko kao da ces da stavis frizider na njih a ne tv...

Ja sam naizad skupio sve kasete RTB Kornjača , omoti su skenirani , remasterovani jer su u katastrofalnom stanju bili . odštampani na istom papiru i to je to. Moja potraga za VHS kasetama kornjača je naizad gotova :D . IMG_20210515_163002768.jpg
IMG_20210515_163030627.jpg
IMG_20210515_163058322.jpg
IMG_20210515_163125533.jpg

Ja sam naizad skupio sve kasete RTB Kornjača , omoti su skenirani , remasterovani jer su u katastrofalnom stanju bili . odštampani na istom papiru i to je to. Moja potraga za VHS kasetama kornjača je naizad gotova :D . View attachment 1208
View attachment 1209
View attachment 1210
View attachment 1211
Imao sam ja sve ove, mislim da ih imam mozda jos negde na selu, znam da nemam sve jer sam ih menjao za neke druge crtace, ali kao da se secam da sam imao 3 ili 4 jos :D
Gledao sam ih 24/7 kao klinja.

Strava i ja sam odrastao sa ovim kasetama. Imao kasetu broj 6 , a ove ostale sam iznamljivao iz video kluba. Slučajno sam naleteo na 7. kasetu na netu koja je bila u užasnom stanju. i onda sam odlučio da ih skupim sve i remasterujem i ištampam nove kovere da imam :D . Tipa većina je ovako izgledala :

Kornjace 7 SKEN2.jpg

i onda sa mojim super limitiranim photshop skilovima ovako :D

Kornjace 7 VHS.jpg

Menjao sam 2 kasete kornjaca, za he man i she ra vhs :D Tako nesto bese. Na jednoj znam da mi se ta plastika raspala totalno, kao u blenderu da sam je samleo.

View attachment 1214

Hahah cool taj film sam pominjao u He-man temi :D . Ako želiš mogu da ti napravim i poklonim kasetu 3 i 4 koje si imao kao klinac.

Strava i ja sam odrastao sa ovim kasetama. Imao kasetu broj 6 , a ove ostale sam iznamljivao iz video kluba. Slučajno sam naleteo na 7. kasetu na netu koja je bila u užasnom stanju. i onda sam odlučio da ih skupim sve i remasterujem i ištampam nove kovere da imam :D . Tipa većina je ovako izgledala :

View attachment 1212

i onda sa mojim super limitiranim photshop skilovima ovako :D

View attachment 1213
Heh, na original coveru "EJPRIL", a kod tebe "EJPRL" :3

Back
Top Bottom