ahah hvala ti, ali ne moras se cimati. Ne skupljam to.Hahah cool taj film sam pominjao u He-man temi. Ako želiš mogu da ti napravim i poklonim kasetu 3 i 4 koje si imao kao klinac.

ahah hvala ti, ali ne moras se cimati. Ne skupljam to.Hahah cool taj film sam pominjao u He-man temi. Ako želiš mogu da ti napravim i poklonim kasetu 3 i 4 koje si imao kao klinac.
Heh, na original coveru "EJPRIL", a kod tebe "EJPRL" :3
TODO BLAMEJPRL
EJPRIL
NADA BLAM
Ajde sad lepo ripuj i uploaduj na net da gledamo ko ljudi![]()
Ja sam ih odradio još 2007. godine. Zvuk sa većine epizoda je sa kaseta koje mi je posudio @NadasakiSvih 65 epizoda RTB sinhronizacije su odavno ripovani i postavljeni na net. Obrati se @Necro ako želiš da te uputi na linkove.![]()
Ja sam ih odradio još 2007. godine. Zvuk sa većine epizoda je sa kaseta koje mi je posudio @Nadasaki
Prethodnih godina su domaćim netom kružili DVDripovi koje sam ja uradio. Ako ima zaintresovanih mogu poslati i linkove za VHS ripove (Nadasakijeve kasete). Ima jedno 50-ak epizoda sa tim VHS ripovima.
Inače drug radi na nekoj vrsti remastera prvih 65 epizoda. Nije još završio i ne znam kada će. Ja sam naišao na to što je radio na ovom dailimotion kanalu https://www.dailymotion.com/jugoklinci/videos
Rekao mi je da je to radio ali da nije zadovoljan pa radi neke epizode ponovo.
Te epizode što sam ja radio su kružile dugi niz godina. Kad ih neko okači na mega.nz recimo, ti linkovi stoji jedno vrijeme a onda ih neko ukloni zbog autorskih prava. Vidio sam tu verziju u mp4. Izgleda da taj koji je to kačio nije imao originalnu xvid verziju sa avi containterom pa je sa dailymotiona, youtubea i sl skinuo fajlove u mp4 formatu. Dakle nakon dugog niza brisanja i kačenja fajlova linkovi su se izgubili i taj neko je skinuo to u mp4 formatu. To je jedina kompletna RTB verzija koju se može trenutno naći a da nije sa nekog torent trekera. Moju verziju možeš trenutno naći na onom linku gdje je 300 GB crtaća.Ja imam tvoje dvdripove i naleteo na neke u mp4 formatu. U sustini mislim da su isti samo konvertovani. Malo je bitrate losiji , ali je neprimetno kad se gleda na crt. Video sam da rade vise remastere Prizor sinhronizacije.
Te epizode što sam ja radio su kružile dugi niz godina. Kad ih neko okači na mega.nz recimo, ti linkovi stoji jedno vrijeme a onda ih neko ukloni zbog autorskih prava. Vidio sam tu verziju u mp4. Izgleda da taj koji je to kačio nije imao originalnu xvid verziju sa avi containterom pa je sa dailymotiona, youtubea i sl skinuo fajlove u mp4 formatu. Dakle nakon dugog niza brisanja i kačenja fajlova linkovi su se izgubili i taj neko je skinuo to u mp4 formatu. To je jedina kompletna RTB verzija koju se može trenutno naći a da nije sa nekog torent trekera. Moju verziju možeš trenutno naći na onom linku gdje je 300 GB crtaća.
Postoji još jedna varijanta a to je sa Pink/Prizor sinhronizacijom. Lik sa nikom bozo91 je veliki fan te sinhronizacije. Što je mogao da okači sa tom sinhronizacijom on je odradio i okačio. Fora je u tome što je malo epizoda iz prve 3 sezone sa tom novijom sinhronizacijom. Mislim da je riječ o poslednjih 8-9 epizoda kao i o prvoj epizodi. On je okačio te epizode a ako epizoda nije sa tom sinhronizacijom onda je okačio epizode sa RTB sinhronizacijom. E ta njegova varijanta je izgleda najpopularnija. Neko je odradio remaster na EUC-u (720p upscale) sa tim njegovim epizodama ali samo prve tri sezone (većina je dakle sa RTB sinhronizacijom).
Imam i linkove za tu varijantu od bozo91. Svih 10 sezona, prve tri vecinski RTB, ostalo sa Pink/Prizor sinhronzacijom. Epizode koje nisu sinhronizovane su sa titlovima na ćirilici.
Koja je najbolji rip? Iskreno ne znam ali evo par preporuka:Jasno , bio sam ja u kontaktu sa njim ,slao mu neke kasete sto sam imao snimljih prizor epizoda sa tv. Reci mi koji je najbolji kvalitet sad kornjaca na eng da se radi novi dvdrip sa rtb sinhro. Ja bi to uzeo da radim , ali nisam nesto vidjao neke dobre ripove , uglavnom nekog kvaliteta kao i ti tvoji ripovi iz 2007.
Koja je najbolji rip? Iskreno ne znam ali evo par preporuka:
Za početak skini to što je odrađeno na EUC-u. Ne onaj veliki torent nego tri torenta koje je radio lik sa nickom organizam. On je vecinski odradio sa RTB sinhronizacijom a poslednje epizode su sa prizor sinhronizacijom i njih treba odraditi sa RTB sinhronizacijom ako se odlucis za taj rip. Taj rip jeste kvalitetniji od ostalih na koje sam naisao ali zbog upscalea mi nekako djeluje neobicno. E da, provjeri prije skidanja da li ima dovoljno seedera.
Mnogi hvale ovaj rip Teenage Mutant Ninja Turtles【CXRAW】【TMNT (1987)】【The Complete Classic Series Collection】【DVDrip】【x264 Hi10P AAC】【MP4】
Valja ga ovjeriti. Nije uspcale ali... sta znam.
Ja nisam na privatnim torent trekerima ali ako ti jesi valja pogledati kakvi ripovi postoje na tim trackerima.
Šta bih OBAVEZNO uradio ako bih radio na kornjačama? Kopirao bih ovaj link https://www.dailymotion.com/jugoklinci/videos u Jdownloader2 i skinuo svih 20 i kusur epizoda koje je moj drug uradio. One imaju nešto što moje epizode nemaju. Na kraju epizode je odjavna špica gdje Nikola Simić čita ko je sve radio od glumaca i tehničara na epizodi. Fora je u tome da je svaka špica različita (nekad je ton majstor bio Rihard Merc a nekad neko drugi) a u mojoj verziji je ista, od samo jedne epizode. Takođe dešava se da na nekim epizodama fali poslednja rečenica. Tako je to kada radiš sa VHS ripovima. Uglavnom kontaktiraj bozo91 za slucaj da ima to sto nedostaje. Ja ti na private saljem linkove dvije-tri takve epizode.
Nema na cemuSuper hvala ti. Bas cu da vidim sta ima i sta mogu ja da odradim. Ne bi upscalovao samo neki bolji kvalitet dvdripa.
Nema na cemuAko odlucis da radis na projektu i ako ga zavrsis reci mi. Veoma sam zaintresovan za takvu verziju RTB kornjaca.
Imam koferce ali je problem doci do njega i naci ga,ako uspem u dogledno vreme da ga skontam poslacu ti ga free.Imam sve kasete iz koferčeta... ali nemam koferče![]()
Ti si grujo legendaImam koferce ali je problem doci do njega i naci ga,ako uspem u dogledno vreme da ga skontam poslacu ti ga free.
Svi su zapamtili baš tu odjavnu špicu sa Predragom Jeremićem i Miodragom Ž. Vučkovićem. Ona je bila na 30 i nekoj epizodi koju sam pokupio kod Proje na okupu. Inače ljudi koji su bili ton majstori su se mijenjali. Mislim da je jedan od glavnih bio profesor Rihard Merc. Evo ga ovdje zajedno za glumcima- legendamaVesko ja sam skroz zaboravio da smo ripovali moje kasete
Cuvena odjavna spica:
Preveo : Goran Kričković
Tekst interpretirali: Ljubiša Bačić, Nada Blam, Vladimir Djuza Stoiljković i Nikola Simić
Magnetoskop: Predrag Jeremić
Ton majstor: Miodrag Ž. Vučković
Realizacija: Slavko Tatić
![]()