• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Blago tebi. Ja dva puta narucio od japosa igre na ebay razliciti prodavci. Nijedan paket nisam dobio. :/
Sto nisi uzeo super game boy 2?

Cini se da je nisko,prikacio sam za deciju stolicu.
Poceo sam da pravim nocni stocic po mojoj meri pa kada zavrsim dodacu nove slike

Blago tebi. Ja dva puta narucio od japosa igre na ebay razliciti prodavci. Nijedan paket nisam dobio. :/
Sto nisi uzeo super game boy 2?
Zato sto je bio oko 40$. Too much for me. :)
Ne skupljam igre za gameboy generalno, samo famicom, super famicom i japanese ps1.
Ovaj je bio oko 7$.
Moj seler je bio na ebay-u, sad ima svoj sajt.
Ako si zainteresovan, mogu da ti dam link i dodatne informacije?

Posle skoro dva meseca čekanja stigle nove dobrote. Zlatno Doba je bila naslepo kupovina i mogu vam reći da ne žalim ni dinara, crtež je neverovatan i jedva čekam da izdaju drugu knjigu. Komiko ispoštovao sve za pre order i odlično pakovanje i sa ovom malom grafikom.

Nabavio još 4 kasete Frist Productiona , tako da sad imam svih 6 koje su izbacili. E sad samo jos 4 kasete RTB sihnronizacije Kornjaca da nabavim i to je to sto se Kornjača tiče :)

IMG_20210421_204432576.jpg

Takođe random naleteo na Bucky O'Hare , prve četiri kasete od 5 koje su izbacili kod nas. Inače saznao sam podatak da iako Bucky O'Hare ima samo 13 epizoda , kod nas su samo uradili sinhronzaciju za prvih 10 epizoda , poslenje 3 nikad nisu sinhronizovane.

IMG_20210421_204547826_HDR.jpg

Back
Top Bottom