• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Posto do sada nisam bio u mogucnosti da editujem klipove kada izvalim nakon montaze da imaju gresiu, sada cu moci [emoji23]. SSD mi je premali za te akrobacije i morao sam odmah da brisem sve fajlove da bih imao mesta za sledeci video :/

Totalno slucajno naleteo na limundu, nov za 6000. Nikada koriscen.

4f817988233974df6044288716376cf4.jpg

c242e58babd25c04d8d3e8214b397574.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posto sam se kao i uvek pokajao sto sam prodao svoj dreamcast pre par godina, morao sam da sklapam novi kanibalizovanjem nekoliko losih sa sve osvestanjem u hidogen peroksidu. :D Trebalo je truda ali doveo sam ga barem u super stanje.
Samo je bzv, sto nisam slikao pre i posle fotke. Ali ne bi bilo nista lepo na njima. :/
dreamcast.jpg

Last edited:
Burnout paradise preko celog zida sa 5 velikih zvucnika i dva vufera mi je iskustvo zivota. Zakucas se u zid i osetis udarac u grudima :D

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Burnout paradise preko celog zida sa 5 velikih zvucnika i dva vufera mi je iskustvo zivota. Zakucas se u zid i osetis udarac u grudima :D

Živa istina

Posto sam se kao i uvek pokajao sto sam prodao svoj dreamcast pre par godina, morao sam da sklapam novi kanibalizovanjem nekoliko losih sa sve osvestanjem u hidogen peroksidu. :D Trebalo je truda ali doveo sam ga barem u super stanje.
Samo je bzv, sto nisam slikao pre i posle fotke. Ali ne bi bilo nista lepo na njima. :/
View attachment 975
Čekaj, meni si ga prodao 😂 I to preko KP.

Bas to, razglas frontovi :D

Back
Top Bottom