• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Imam dosta tog alata za lemljenje od Baku marke, neka random sa alija ali meni sluzi lepo za povremeno kad zatreba jednom u mesec, dva

Nisam ga igrao ni na ps2 ali ajde ionako je bio simbolicnih 1000 dinara [emoji846]
1d4cab00c31b87cb445882cbda0fc7b5.jpg

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Hvala, hvala :) I meni se dopada što je jednostavan.

Shvatio sam da automatik nije za mene pa sam uzeo ovaj navijač.
Mnogo je udoban i lagan na ruci. Nato narukvica je vrlo kvalitetna. Napravljena je od kordure sa kožnim gajkama i opšivkama. U odnosu na one koje sam nabavljao sa Alija ovo je druga dimenzija.

LG 27GP850 , ima jedan mrtav pixel, kakav sam baksuz XD Mrzi me da ga reklamiram zbog toga, jedva ga i primetim ali onaj osecaj kad znas da je tu pa te nervira hehe :D
Pre ovog sam imao LG27GN850, jedina razlika ovde je 180hz naspram 144hz i drugaciji nesto meni... sve ostalo je cini mi se isto. Posle tog GN presao na C1 55 ali skontao da je preveliko pa opet nazad na monitor, sliku na Oledu nista ne moze da nadmasi ali opet monitor je za PC nekako prirodnije za koristiti i igrati neki FPS

Zato ja cekam OLED monitore, slaba ponuda za sad i uglavnom imaju nekih gadnih boljki... bice valjda nesto za godinu dana.

Zato ja cekam OLED monitore, slaba ponuda za sad i uglavnom imaju nekih gadnih boljki... bice valjda nesto za godinu dana.
Ma da, slazem se da jako slabo ima inovacija na polju monitora... ja sam cekao Oled monitore ali pitanje kad ce to a posto sam se resio ps5 morao sam nesto brze bolje da uzmem da imam na cemu da igram

U julu sam malo odrešio kesu da uzmem neke stvari koje dugo priželjkujem. Krenuo sam od vrha liste želja sa Strange Journey 25th Anniversary Box, SMT IV 3DS XL, Saturn Bomberman i Project Zero Wii U, pa naniže. Da zaokružim priču.

DS Design Works reprint nažalost ima drugačiji dizajn korica. Mislim nije loš, ali mi se stariji više sviđa.

m4nRyef.jpeg

igQaJjp.jpeg

3Q64rHg.jpeg

WCOpTEN.jpeg

Ba8WbI4.jpeg

Back
Top Bottom