• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

vecno ce mi biti zao sto je nestala moja tema sa starog foruma o ovoj igri ali sam je napravio iste sekunde kada sam je presao i bio sam ocaran svime sto sam proziveo u Outer Wildsu. jednog dana je mozda opet napravim za SL

vecno ce mi biti zao sto je nestala moja tema sa starog foruma o ovoj igri ali sam je napravio iste sekunde kada sam je presao i bio sam ocaran svime sto sam proziveo u Outer Wildsu. jednog dana je mozda opet napravim za SL
Napravićemo

JrfJS7V.jpg
Taj chaos legion sam toliko imao zelju da odigram i kada sam na kraju probao igru nije uopste to kako su je prezentovali, nije lose ali nista spec.
Inace pohvale za nightmare creatures2 iako mi je kec puno bolja igra [emoji108]
Inace ja sam ovo pazario za 5500 din, nije bas neki dill ali ok su naalovi(sobzirom da je kp sajt) inace ps2 igre sve imaju enhleski a kingdom hearts kec je usa realase.
edc520d5e5d4d424e9d0f07c64eb30a8.jpg

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Stiglo danas iz swedske [emoji846]
Inace ljuba mi je preporucio igru jis pre 10 god kod mene na okupu(mozda i vise god)
Pa posto je kompatibilna za serinu x sigurno cu je odigrati, jedini problem je sto nema podrsku za 16:9 ili wideskrin.
eaa30b178bfd64364c8354a9b41eee3a.jpg
6d61b5dfa615da90864d0c3475ab5fa1.jpg

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Znači toeto, kraj, pukla je ta šema naručivanja igara iz UK. Nijedan od tih sajtova (shopto, base, zavvi, 365games) sa kojih smo naručivali igre više ne šalje iste u ovu rupu od države. Crni dani za poklonike fizičkih izdanja igara u koje se i sam ubrajam, mada pošto se okrećem PC-u kao gejming platformi okrenuću se i narodnim verzijama igara, nikakav problem. 😌

Back
Top Bottom