• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Poslednji talas

nAtO5TS.jpeg

ogvMDGv.jpeg

EbMK2PK.jpeg

jYMV1yo.jpeg

Mmmmm Road Rash, Nightmare Creatures i ona kul Little Nightmares kutija <3
prelepo

Jeste. Mada, kada sam kupovao, prioritet mi je bio Ultimate Pro Pinball, koji sadrži dva moja omiljena flipera - Timeshock! i Fantastic Journey. Bilo je tu još par Xbox OG igara, ali ništa zanimljivo kao ove sa slike.

Par avanturica za PS1. A napokon je stigao FXPAK Pro iz Ukrajine, posle 2 meseca. Iskreno u nekom trenutku sam digao ruke, ali me tešilo što pošalju ljudima ponovo ako ne stigne. Bolje da sam Slobodana Tešića cimnuo da mi preveze.

Yyu030p.jpg

Par avanturica za PS1. A napokon je stigao FXPAK Pro iz Ukrajine, posle 2 meseca. Iskreno u nekom trenutku sam digao ruke, ali me tešilo što pošalju ljudima ponovo ako ne stigne. Bolje da sam Slobodana Tešića cimnuo da mi preveze.

Yyu030p.jpg
Imash li mozhda Blazing Dragons za PS1?
Kao da se setjam da je neko kachio.

Dopuna handheld kolekcije - 3DS u crnoj boji, PSP-2000 Bronze i PSP-3000 Monster Hunter LE.

Ovaj MH edition je baš specifičan, tako da mi je već dugo bio na listi za nabavku. Oblik PSP-1000, pa je udobniji od ostalih iz serije 3000, a podržava i baterije od serije 1000. Konkavni analog, mat završni premaz, interesantni motivi na prednjoj i zadnjoj strani, kao i crno-zlatna kombinacija... dovoljni razlozi za nabavku. A i ovaj bronzani PSP-2000 je baš lep uživo. 😄
23ED09DF-7CCB-4A27-ABBB-65BCC73648F7.jpeg
CCC4E80F-CA73-412A-BD90-B524EFEFE1FD.jpeg
569786AD-62E3-485C-A6F2-B005211B292C.jpeg

Ovaj mh je bomba, bukvalno ga 10 godina merkam. Samo da ne salju fedexom i ostalim lopovima uzeo bih ovog sekunda.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Meni su trenutno još dva PSP-a putu. Nakon njih, verovatno ću pauzirati, osim ako ne naletim na neki koji mi je interesantan, poput The Simpsons LE. 😊

Back
Top Bottom