• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Odličan izbor. I ja sam ugradio isti model. Jesi li dodao heatsink? Ja sam stavio neki Jonsbo sa Ali-ja.
Nisam još. Videću kako će se ponašati tokom korišćenja konzole ovih dana. Imao sam recimo poruku "Your m.2 is getting too hot" obzirom da je juče više od pola dana skidao igre. Izguglah malo i videh da se m.2 više greje tokom writing sesija, a većinom slučajeva će se koristiti tokom reading sesija (igranje). U međuvremenu skinuo sam onaj metalni poklopac pošto je na testovima (Tom's hardware) razlika u temperaturi 6-7°C

Recent gift (tnx mum)

bvbvbv.jpg

Spavao sam na nekakvom usranom futonu 4-5 godina, sada bih ga najradije izlomio >:3
To na fotki je krevet iz IKEA, onaj za jednu osobu, pa se razvuche da bude za dve (to za kada budem ugostio Suzume ili Pom).

u 90% slučajeva mi stopala vise sa kreveta, ne bih mogao sa ovim izdignutim ivicama :D

Zajebano je tako, jer ne mozes onda da pokrijes stopala, ja tako ne bih mogao da zaspim.

Nabavio sam xbox serijux bio sam do subotice pa sam i konzolu pokupio usput :)
IMG_20220426_193330_767.jpg

Uzeo sam ga za 535E od nekog istvana preko kp,medjutim donela mi ga je neka plavusa (verovatno njegova zena ili cura sa kojom se zabavlja)
Stoji akcija da cu dobiti i gears tactics kad ono kao zaboravila je da donese ,konzola se ne cuje ali bukvalno,dzojpad je pretrpio neke minimalne promene koje su maltene zanemarljive,svidja mi se auto hdr i upscaling ali brate,alan wejk u 4K (360 VERZIJA ne da grmi neko je ludilo)
Nesto se razmisljam da ponovo opletem i max pejna3 posto sam nabavio originalnu igru :)
IMG_20220426_193313_979.jpg
IMG_20220427_003052_812.jpg
Inace rezolucija kao rezolucija ne vidim ja tu nesto wow efekat jedino sto igre rade 200 na sat,fifa radi bas u 60fps i asasin krid sindikat(konacno)
Ali vidim da dosta igara podrzava onaj doliby vision to je nesto kao hdr neki mod koliko sam skontao...
Vidi se da je jaka masina i nadam se da ce biti i kvalitetna :)

Last edited:
Jedno pitanje.
Zasto mu ventilator radi nonstop cak i kada je iakljucen? Jel tako treba kao zbog hladjena neko vreme pa ce stati sam od sebe?

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Back
Top Bottom