Pa idem ja cesto, eto kada opet budem dolazio, cucemo se pa mozemo popiti pice kafu, nije nikakav problem [emoji846]Ponovo dolazish u SU bez da nam se javish >:3
Chestitke na konzoli!
Vidi za 535 E mi ne vredi da idem za madzarsku zbog jednog boxa a i 35E je veca cena od zvanicne sto je stvarno smesno a ovde ga po oglasima daju i za vecu cenu plus je u computer landu bio 80000din a nema ga na stanju [emoji17]Izgleda da je Ištvan otišao u legit vode čim grujson kupuje od njega. Čestitam Grujo [emoji1696]
Da,verovatno je toJedno pitanje.
Zasto mu ventilator radi nonstop cak i kada je iakljucen? Jel tako treba kao zbog hladjena neko vreme pa ce stati sam od sebe?
Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока
Dosta dugo se vrtelo,dobrih po sata pa sam ga ponovo ukljucio i isao u meniju na fyll shutdown,mozda treba sacekati vise pa bi svakako sam stao...Da,verovatno je to
Da na otvorenom je totalno.Valjda ti se ne pregreva, jel si ga stavio negde gde ima prostora da dise?
Pošteno.Plus sam dobio i ovu igru novu neotpakovanu u tuh 535E ceni.
View attachment 4792View attachment 4794View attachment 4793
Smo mi je poslala postom jer su zaboravili da donesu na mesto dogovora preuzimanja konzole(nararvno oni su platili postarinu sto je i ok)
Sta je to druze?