• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

gZizARd.jpeg

Valja li?
Recimo da je ok.
Sam kvalitet izrade je dobar, stick mi je dobar a dugmici su ok. Sanwa delovi svakako nisu preskupi ako nekada budem hteo upgrade.
Super je sto mozes da povezes pc na 2.4hz i switch na BT ili obrnutno tako da ne moras da se zezas i stalno iskljucujes i ukljucujes dongle.
Takoje radi sa retro reciverima.Opcija da mapiras stick kao dpad i levi/desni analog je po meni zlata vredna.
E sad jedina ozbiljnija mana je sto kada je stick na stolu nema prostora za dlan i moram da krivim ruku inace se brzo umorim. Mada svakako mogu da ga drzim u krilu. Za cenovni rang i dalje dobar stick, ali da ima vise prostora malo napred za dlan i da ima podrsku za ps4 bio bi savrsen sto se mene tice.

Stigla gospoja, par slika na brzinu. Kontam da cu napraviti neke bolje u nekom momentu. Kutija je ogromna, okacio fotku sa kutijom od cda cisto poredjenja radi, 70 sa 70 ako ne i veca :D Figura je 62cm valjda. Kvalitet izrade i detalja je brutalan.

DSC_1873.JPG
DSC_1870.JPG

003.jpg 001.jpg 005.jpg 002.jpg

Stigao I HOMM3 ost na vinilu, to jos nisam otpakovao, ali seksi je art.

DSC_1871.JPG
DSC_1872.JPG

Nabavio sam xbox serijux bio sam do subotice pa sam i konzolu pokupio usput :)
View attachment 4735

Uzeo sam ga za 535E od nekog istvana preko kp,medjutim donela mi ga je neka plavusa (verovatno njegova zena ili cura sa kojom se zabavlja)
Stoji akcija da cu dobiti i gears tactics kad ono kao zaboravila je da donese ,konzola se ne cuje ali bukvalno,dzojpad je pretrpio neke minimalne promene koje su maltene zanemarljive,svidja mi se auto hdr i upscaling ali brate,alan wejk u 4K (360 VERZIJA ne da grmi neko je ludilo)
Nesto se razmisljam da ponovo opletem i max pejna3 posto sam nabavio originalnu igru :)
View attachment 4736
View attachment 4737
Inace rezolucija kao rezolucija ne vidim ja tu nesto wow efekat jedino sto igre rade 200 na sat,fifa radi bas u 60fps i asasin krid sindikat(konacno)
Ali vidim da dosta igara podrzava onaj doliby vision to je nesto kao hdr neki mod koliko sam skontao...
Vidi se da je jaka masina i nadam se da ce biti i kvalitetna :)

Nek je sa srecom i da te dugo sluzi. I ja planiram da uradim upgrade, samo prvo treba da prodam Series S. Tamo na jesen boze zdravlja, videcemo

Malo veća dopuna kolekcije konzola i igara.

PSP-ovi su iz serije 1000, 2000 i 3000. Mint gledam već neko vreme, a beli su "bonus". Sviđa mi se robusnost izrade kod serije 1000.

Nintendo 2DS Pokemon Clear Red mi je baš interesantan, možda i najlepši 2DS (ako to postoji 😂).

Chee-Chai Alien jurim odavno, jer je igra specifična i nije moguće emulirati je. A tvorci su Creatures, koji prave i Pokemon igre.

A tu je i proširenje kolekcije Tetris igara za GameBoy, NES, SNES i N64.

3A8EC730-BD0F-4ACA-9097-7C361E534631.jpeg

Baš hoću da naurčim taj N64 Tetris iz Japana, samo moram još neke stvari da naručim da bi mi se isplatila poštarina..

Ne isplati se nista otkad cepaju fedexom :D

Edit: Evo jedan n64 get posle dosta vremena.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk
View attachment 4843

Last edited:
Ne isplati se ako uzimaš 1-3 stvari, ali ako se nađe 5-10 jeftnijih stvari, onda se isplati.

@Zegota Gde uzimaš te board igre? Baš mi se dopada Bloodborne kolekcija koju imaš.

To su trenutne opcije kod nas.

Back
Top Bottom