• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Story time. 2006. godine, @Corvus Corax je narezivao isoe na DVD diskove i imao je citav katalog igara. Ti odaberes, posaljes mu listu i onda on rasporedi po diskovima. Tada smo i prvi put stupili u kontakt i on mi je narezivao desetine i desetine igara i naravno, ponekada casti jos jednim diskom. Na njegovu preporuku, tada mi je nahvalio Fahrenheit i poslao mi dvd gratis. Nista nisam razumeo kako se igra plus sto su mi kontrole na misu i tastaturi bile izuzetno cudne :D Tek mnogo godina kasnije sam presao Fahrenheit kako treba, na gamepadu koji ima analoge :D

Manje stvari kao npr dugmice, poklopce, nosace. Za instrumente i elektroniku. Za svoje potrebe.
Pogledaj na netu, postoje verujem baze sa stl-ovima za printanje, koji su vec pripremljeni. Tako da mozes preskociti momenat skeniranja i obrade, ako mozes naci tako nesto.
Mozda @darkado zna neke sajtove, ja uglavnom figure jurim, pa ne znam za sajtove tog tipa, videcu sa ortakom, pa cu poslati.

Thingiverse je bas lutrija. Bude super modela, bude totalnih bulja. Ono fejluje print u idealnim uslovima bukvalno ako je shit model. Sa druge strane paid modeli i na rastelovanom nekako izadju vrh. Moja preporuka, telegram grupe, tu nema sta nisam nasao iako uglavnom jesu minijature u pitanju :D

Evo latest maksijatura :D Zavrsna obrada pending.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Attachments

• received_531942465194426.jpg
    received_531942465194426.jpg
    50.7 KB · Views: 33
  • IMG_20220405_183852.jpg
    IMG_20220405_183852.jpg
    117.5 KB · Views: 35
Danasnji get, sada sam spreman za portove pezantskih igara :D

YVsgyXt.jpg

Treba ti elit da ne budes bateri pezant :D

iP44ck6.jpg

Malo je reći da sam opčinjen igrom. Počeo sam je kada je Elden Ring hajp bio na vrhuncu pre nekih mesec i po dana, da vidim da li sam uopšte u vinklu za ovaj žanr. Ranije sam pokušao DS1 čim je izašao za PC. Port je jelte očajan, da sam žalio bačene pare i nikada se ponovo nisam osvrnuo do sada. Sa BB je sve kliknulo. Spremam sada karfiol bild za NG+2, jer mi se čini da je odličan roleplay nakon "true" ending.

Posle BB će ti klinuti i Dark Souls igre, preporučujem Dark Souls 3 odmah nakon BB.

pobogu sto si ovoliko placao memorjiiske? Imas odlicne kingstone od 128gb za tipa 1500-1600 din.
Ko će dočekati kurira. A trebaju mi samo za raspberry pi (pi-hole, i 8gb bi bilo dovoljno), i Everdrive GB, a znamo koliko zauzima GB fullset 😂

Pi hole mislim da sam jedno 5-6 puta pokusao da namestim i uvek nesto userem. 🤣

~350e teska prica sa fedex retardima. Bar cu imati satisfakciju da ih prijavim centrali, mozda ponude nesto nazad for my troubles :D

Boga mi skupo. Ali opet ako izadje jailbreak bice to odlicna kupovina.

Back
Top Bottom