• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Link's Awakening meni najbolja igra za switch <3
jel si je zavrsio? igrao sam je preko emulatora i znam da sam se pogubio pre ulaska u dvorac. Morao sam youtube da gledam, tako da postoji bojazan da mi se to opet ne desi

jel si je zavrsio? igrao sam je preko emulatora i znam da sam se pogubio pre ulaska u dvorac. Morao sam youtube da gledam, tako da postoji bojazan da mi se to opet ne desi
Jesam, haha desice ti se. Ja sam igrao matoru davnu, pa sam opet zabadao na momente. Koristi telefon u igri kad god se pogubis, daje hintove.

@disturbed I meni je uradjena bas kako treba, steta sto ima dropove i sto se nisu malo potrudili oko optimizacije da to radi kako valja.

@disturbed I meni je uradjena bas kako treba, steta sto ima dropove i sto se nisu malo potrudili oko optimizacije da to radi kako valja.

Apsolutno. Bio sam wtf u pocetku, kasnije se navikao ali definitivno najveca zamjerka su ti dropovi bez ikakve ocigledne potrebe.

iP44ck6.jpg

Malo je reći da sam opčinjen igrom. Počeo sam je kada je Elden Ring hajp bio na vrhuncu pre nekih mesec i po dana, da vidim da li sam uopšte u vinklu za ovaj žanr. Ranije sam pokušao DS1 čim je izašao za PC. Port je jelte očajan, da sam žalio bačene pare i nikada se ponovo nisam osvrnuo do sada. Sa BB je sve kliknulo. Spremam sada karfiol bild za NG+2, jer mi se čini da je odličan roleplay nakon "true" ending.

Svaka čast! Ovo je nekst level (tm)

BB sam kupio dva-tri puta i dobio uz ps+. Ponesen Eldenom, razmišljam da kupim onu trilogiju Dark Soulsa i posebno Sekiro pošto ionako samo to i igram.

Nisam ni znao da je Fahrenheit izašao za PS4. Kako je to jedna od mojih omiljenih igara, morao sam da ga kupim.
90EEC86B-FCA5-47BC-AEE9-043DD2FDDDA0.jpeg

Pillars of Eternity 2: Deadfire UCE i Od Nua figura koja dolazi u kutiji.
E041121C-8152-4B75-B876-EC2069269E9A.jpeg
DD1BD3D1-D746-41F3-9057-9D2CD540B430.jpeg

I 3D sken ove figure, napravljen iz zezanja. :)

Last edited:
Moze li neko meni, nubini, objasniti da li je vrijedno uloziti u neki posten 3D printer sada kada imamo mogucnost ovakvog skeniranja? Da li je moguce uz (ni)malo pripreme printati nesto ovako skenirano? Ne interesuju me figure konkretno, ali zelio bih printati neke zajebancije koje su mi potrebne.

Ako ti je to jedini cilj, rekao bih ne. Imam druga sa mnogo iskustva i u 3d printovanju i u modelovanju i kaze da nema sanse da se nesto samo skenira/odradi fotogrametrijom i odmah stampa. Treba malo znanja da se to sredi.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Moze li neko meni, nubini, objasniti da li je vrijedno uloziti u neki posten 3D printer sada kada imamo mogucnost ovakvog skeniranja? Da li je moguce uz (ni)malo pripreme printati nesto ovako skenirano? Ne interesuju me figure konkretno, ali zelio bih printati neke zajebancije koje su mi potrebne.
Sta bi stampao?

Mora svakako da se doradi nakon skeniranja, pre pripreme za 3D štampu. Mada zavisi i od toga koliko je dobro urađeno skeniranje, da li ima propusta, anomalija u modelu prilikom skeniranja, itd.

Jel nesto nadogradjeno u Fahrenheitu?

U pitanju je fizičko izdanje Remastered izdanja iz 2017. U odnosu na originalnu verziju iz 2005., sadrži poboljšane teksture i dodata je podrška za kontroler. U ovom 15th Ann. izdanju se dobija artbook, nalepnice i thank you pismo developera.

Back
Top Bottom