Ja dvaput razbio na poco F1Tri puta sam promenio na Motoroli One Fusion + ekran , razbijam ih ko iz sale jbg.
Pa imaju više modela godišnje, pa možeš da odabereš onaj koji tebi odgovara i veličinski i cenovno. Možeš da ga kupiš i na KP, a možeš i na Ananasu (kada imaju akciju za iP, cene su im jako dobre).Koliko košta to zadovoljstvo? Telefon + harač?
I to radi u Srbiji?Pa imaju više modela godišnje, pa možeš da odabereš onaj koji tebi odgovara i veličinski i cenovno. Možeš da ga kupiš i na KP, a možeš i na Ananasu (kada imaju akciju za iP, cene su im jako dobre).
A AppleCare+ je od $4 do $10 mesečno, u zavisnosti od modela, i možeš da ga plaćaš 24 meseca. Recimo, za iP 11,12 ili 13 je $7.99, dok je za iP 13 Pro i Pro Max $9.99.
Bitno je samo da ti prvi otpakuješ/aktiviraš telefon i aktiviraš AC+ u prvih 60 dana od aktivacije telefona. I posle plaćaš mesečno.
Ako se išta dogodi telefonu u tih 24 meseca, odneseš telefon u ovlašćeni servis i poprave ti ga ili dobiješ novi. Jedino krađa nije pokrivena kod nas.
Ovde imaš detaljnije informacije u vezi sa AC+: LINK
Ali, što je interesantno, u Srbiji ništa dodatno ne plaćaš za popravku ukoliko dođe do fizičkog oštećenja. Samo tu AC+ pretplatu i to je to.
Da, radi. US Apple nalog i AC+ i možeš da realizuješ reklamaciju u ovlašćenim servisima u Srbiji, poput iStyle.I to radi u Srbiji?
Bogme me je zamena na F1 izašla 9kI zamenis 30 ekrana za f1 za lovu od pretplate
Sent from my Mi 11i using Tapatalk
To je bilo pre tipa 4 god. A ne bi cekao na aliexpress nema leba.Sto se ne javi ljubo, za kineze ima original delova kod kineza na aliju. F1 sam menjao brat-bratu za hiljadarku
Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Isprobaj Jajoper, netjesh zazhaliti.Ja mislim da imam onaj Nivea 3u1 shower gel i toeto![]()
ovaj magareci sapun se pravi u Loznici. Vodio sam im knjige jedno vreme dok nisu presli u BG.
Imate puno magaraca?ovaj magareci sapun se pravi u Loznici. Vodio sam im knjige jedno vreme dok nisu presli u BG.![]()