• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Hvala @Undenis na preporuci za pro x.
1dfa1aa3a8eb7a399d0bfbd9be905740.jpg

Tu kombinaciju navode kao best bang for the bucks. Nevjerovatno koliko je taj i3 dobar. A ta maticna koja ga drzi jedva preko 100 eura.

E za graficke vec ne znam kako idu cijene u Srbiji.

@Necro
Ja se odusevio kada sam video opise tog i3, pre toga sam planirao da vijam polovni r5 3600 posto sam vec imao amd plocu. Al kada sam video ovaj mali Intel odma sam porucio (doduse cekao sam ga 3 nedelje posto ga dobijaju na kasicicu u madjarskoj, a kod nas ga nema uopste). Sto se ploce tice savrseno pase za ovaj CPU, a ima sve portove sto meni treba. Prosli put sam uzeo osetno skuplju plocu i nista nisam dobio stim, never again :D

A sto se tice grafike jos uvek su paprene cene, al sam uspeo da je na kraju dobijem za skroz OK cenu u domacoj radnji 80k din.

Sve u svemu veoma sam zadovoljan kako sve radi. Xbox SX je fantasticna masina, al 3 stvari su me naterale nazad na PCMR. Prvo kao sto vecina zna ja sam MMO igrac pa mi je trebala masina da mogu Lost Ark da igram kako valja :D Drugo piraterija, jbg Game Pass je fantastican, al ipak ponekad bi da odigram jos nesto pored, a neda mi se $$$ :D I treca stvar je Switch emulacija, nije normalno koliko su dogurali, day one igre sa 60fps patchevima :D

Dobro me podsjeti za emulatore gdje je obično važniji procesor od grafičke. Alder Lake će da kida u njima.

@darkado
Nova? Gde ? Imas za 90k one uzas dual fan verzije koje sigurno ne bi uzeo, tek od 95k pa navise idu OK modeli 3070. A toliko da dodajem za 10% vise performansi neka hvala :)

Da, taj i3 sto si ti uzeo ne vidim ni ovdje u CG. Da li je nestasica, svi ga kupuju ili je nesto drugo u pitanju? Ovdje bi bio jako popularan posto ne kosta mnogo.

Da li si tih 8 GB na novim grafickm karticama futureproof?

@Necro
Za native 4k 8gb moze biti problem, al to je rezolucija svakako za 3090 :D Za 1440p u kojoj ja pikam kontam da nece zafaliti. Plus ru je magicni DLSS i sada ovaj novi AMD FSR 2 native 4k ama bas nikom vise netreba.

Sto se CPU tice obicno ti best buy budu u malo primeraka dostupni, tako je bilo sa ako se dobro secam AMD 3300X koji je kidao sa performansama, skoro na nivou 3600 za osetno manje love, al ga skoro nikad nije bilo u prodaji :/

Last edited:
Prinove u kolekciji konzola. Crni DSi mi je duplikat, ali već imam par konzola koje i čuvam u originalnim kutijama. Dok su duplikati izloženi na postoljima.

Ovim sam stigao do 99 u kolekciji. Još uvek ne znam koju da nabavim kao jubilarnu 100-tu konzolu... 🤔

0C3536E5-C5C6-45D8-B0EB-369FCE8A03AA.jpeg

Prinove u kolekciji konzola. Crni DSi mi je duplikat, ali već imam par konzola koje i čuvam u originalnim kutijama. Dok su duplikati izloženi na postoljima.

Ovim sam stigao do 99 u kolekciji. Još uvek ne znam koju da nabavim kao jubilarnu 100-tu konzolu... 🤔
Neo geo pocket?

Back
Top Bottom