Hvala ljudi na čestitkama inače motor je 1.4 benzinac (isključivo benzinci dolaze u obzir ne volim dizelaše)
Možda malo slab(trom mi je nekako u drugoj brzini) motor za njega sobzirom da ima i torziju ali ok je za transport cevi alata i drugih materijala.
Potrošnju nisam tačno merio ali sam čitao na raznim forumima da je za ovaj motor kombinovana oko 7.5
Mada sam ja na otvorenoj imao prosek 6.3 po onom digitalnom merenju na kontrol tabli.
Mada sve to zavisi i koliko je natovaren sveu svemu zadovoljan sam mogu vam reći [emoji854]
Konforan je baš, inače sam se dvoumio za citroen berlingo i ovaj doblo ali ipak je italijan presudio. Nararvno cena, uslovi koje ispunjava...
Plus je ovaj putnički, izbegavam transportne varijante jer sam paušalac nisam doo i nisam u pdv, u pa nema povlastica a u slučaju kupovine transportnig, registracija je automatski veća jer ga svakako kupujem kao privatno lice.
Zaboravih da dodam da je kod mene još od 17 januara ali nisam stigao da se hvalim ranije jer sam sređivao papire, porez i registraciju pošto jeauto prvi put registrovan ovde na naše table.
Tako da ga vozim vec dobrih 4 nedeljei mogu reći da je dosta i tih motor mada ga moram odneti do mehaničara svakako čisto da prenjuška čovek malo mada je i išao samnom kada sam gledao auto... Nego ne mogu da stignem na red ali sadću ga sledeći vikend verovatno ostaviti kod čoveka pa će videti ono osnovno, gilter ulja, giriva, vazduha, kajiš eventualno ulje mada sam proverio bar onoliko koliko se ja razumem...