Antique
Well-known member
- Reaction score
- 407
Lele ovaj cover sa Raidou-om i Demifiend-om je prelep. Kakvi su inace naslovi za 3DS. Nekako su mi promakli.
Lele ovaj cover sa Raidou-om i Demifiend-om je prelep. Kakvi su inace naslovi za 3DS. Nekako su mi promakli.
Da,da ta je Grujo. Ima jedino ogrebotine na poledjini, malko me to nervira ali dobro.Fino očuvana dvojka Aco
Jel to ona sa kutijom sto je isla u underdog grupi?
Sta je underdog grupa? Jel ima tamo ovako dobre stvari za kupovinu cesce? Sony je prelep inace.Da,da ta je Grujo. Ima jedino ogrebotine na poledjini, malko me to nervira ali dobro.
Cestitam za Doblo, sad vidim tek![]()
Imaš pastu za poliranje plastike, sada sam skoro odradio jedan 360 slim koji je bio u patos stanju(odradii za svoju kolekciju)Da,da ta je Grujo. Ima jedino ogrebotine na poledjini, malko me to nervira ali dobro.
Cestitam za Doblo, sad vidim tek![]()
Znaš ga lično video si ga uživo?Underdog je krivonogi preprodavac iz Sapca mislim. Voli da kupi gb igre ispred tebe na buvljaku za 100 din i okaci na kp za 150 [emoji16]
Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Imaš pastu za poliranje plastike
Ujednoj lokalnoj farbari sam uzei nije dimena u pitanju nego farbara žad ali gazda je lokalac iz bečeja pa kontam da nabavljaju negde na veliko pa prodaju na grame, nema ambalaže ali baš izuva kako radi plastiku.Koju si tačno pastu koristio? Tehnika pasta na krpu i trljanje?
Мирослав је рекао бих, класичнији примјер ограниченог поимања стварности гдје је малтене комплетан систем вриједности нагруван око једне једине ствари - новца. Много воли да индиректно, неименце, прозива људе истичући своја материјалистичка постигнућа, а ако људи на било који начин негативно реагују на то, он то интерпретира као њихову завист. Интересантно је када се погледају неке друге ствари, које се не могу тек тако пробити новцем, како себи рационалише свој мањак перформанса. Али опет је изнад просјека што се тиче тог препродавачког шљама, кога све више презирем.Underdog je krivonogi preprodavac iz Sapca mislim. Voli da kupi gb igre ispred tebe na buvljaku za 100 din i okaci na kp za 150![]()
Nisam znao da ima krive noge, jel i uživo tako klempav?Godinama na najlonu
Sent from my Mi 11i using Tapatalk