• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

eYKD0qO.jpg
Lele ovaj cover sa Raidou-om i Demifiend-om je prelep. Kakvi su inace naslovi za 3DS. Nekako su mi promakli.

Da,da ta je Grujo. Ima jedino ogrebotine na poledjini, malko me to nervira ali dobro.
Cestitam za Doblo, sad vidim tek :)
Sta je underdog grupa? Jel ima tamo ovako dobre stvari za kupovinu cesce? Sony je prelep inace.

Da,da ta je Grujo. Ima jedino ogrebotine na poledjini, malko me to nervira ali dobro.
Cestitam za Doblo, sad vidim tek :)
Imaš pastu za poliranje plastike, sada sam skoro odradio jedan 360 slim koji je bio u patos stanju(odradii za svoju kolekciju)
Staviću i slike šta sam sve dobio sa njim za 50€ samo kada stugnem.
Neka služi dibro ps2, ta verzija je najbolja od fat modela [emoji108]

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Underdog je krivonogi preprodavac iz Sapca mislim. Voli da kupi gb igre ispred tebe na buvljaku za 100 din i okaci na kp za 150 [emoji16]

Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Znaš ga lično video si ga uživo?

Koju si tačno pastu koristio? Tehnika pasta na krpu i trljanje?
Ujednoj lokalnoj farbari sam uzei nije dimena u pitanju nego farbara žad ali gazda je lokalac iz bečeja pa kontam da nabavljaju negde na veliko pa prodaju na grame, nema ambalaže ali baš izuva kako radi plastiku.
Postoji jedna masnija za sjaj i mat za fino poliranje, moze malo da sredi i ogrebotine ali ne i da popuni duboke proreze u slučaju da je previše oštećena karoserija konzole. Ajde ako stignem slikaću sve oa ću okačiti.

Underdog je krivonogi preprodavac iz Sapca mislim. Voli da kupi gb igre ispred tebe na buvljaku za 100 din i okaci na kp za 150
emoji16.png
Мирослав је рекао бих, класичнији примјер ограниченог поимања стварности гдје је малтене комплетан систем вриједности нагруван око једне једине ствари - новца. Много воли да индиректно, неименце, прозива људе истичући своја материјалистичка постигнућа, а ако људи на било који начин негативно реагују на то, он то интерпретира као њихову завист. Интересантно је када се погледају неке друге ствари, које се не могу тек тако пробити новцем, како себи рационалише свој мањак перформанса. Али опет је изнад просјека што се тиче тог препродавачког шљама, кога све више презирем.

Грујо, мање троловања, више интроспекције око потребе за истим.

IMG_20220123_222323_719.jpg
Darksiders kec i dvojka
blur
resident5
Neki warhamer rts
dva orginalna kontrolera
konzola
napajanje i hdmi
konzola je 4gb nema hdd nije cipovan tj jtag ili rgh sta vec
platio sve 50e
igre sve imaju knjizice inace,dobar deal ali je jako bio zapusten postavicu slike kako je izgledao i kako sam ga sredio.
Inace sam uzeo od nekog tipa iz panceva gears of war oficijalni oklop u kutiji nov za 1000din
pa sam ga na kraju ubacio u taj oklop,jedino je problem hdd jer ne znam kako da mu dodam hdd jer nije cipovan...Samo usb hdd mogu da nakacim na njega,probao sam live i radi i nalog sa xbox one :)
IMG_20220123_204429.jpg
IMG_20220123_204425.jpg
IMG_20220123_204422.jpg
IMG_20220123_204416.jpg
IMG_20220123_202716.jpg
IMG_20220123_202723.jpg
IMG_20220123_202728.jpg
IMG_20220123_202746.jpg
IMG_20220123_202755.jpg
Evo u kakvom stanju je bila konzola kada sam je otvorio

Chini mi se da nam je isti Gamecube. To je ljubichasti Grujo?
Svaka chast na chishtjenju, odlichno izgleda.

Back
Top Bottom