• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Da zajašem i ja talas :D

cXySaJd.jpg

GT2 kupljen juče i time je kompletirana kolekcija. Sada se čeka GT7. :) Ovaj trend je započeo @Zegota , kada mi je poklonio prvi GT, koji sam oduvek želeo da imam na disku. :D

View attachment 4040

Svaka čast, o ovome sam ja maštao ali nikada nisam hteo da pristanem na omot na Nemačkom za GT1 i GT2 a samo to je moglo da se nađe kod nas.

@Apex Hvala! Nisam toliko izbirljiv što se jezika tiče. Hteo sam da izbegnem ružan zeleni omot za GT2, to mi je bilo važno. A to što je poleđina na nemačkom ili Italijanskom mi zaista ne smeta. Bitno da su igre na engleskom, da imaju knjižice (GT1 nema, nažalost) i da su fizički u dobrom stanju.

Kakav je kontroler? Kompatibilnost?
Jako lepo lezi u ruci mozda i najudobniji kontroler koji sam probao (do vaznijih kontrolera nisam probao samo elite i series s/x kontrolere i onaj steamov).
Dpad je odlican ko voli kliktave krstice, za retro/indi svakako bolji od Sony/MS ponude.
Trigeri su ocajni i tu nema spasa a dugmici deluju jeftino preveliki su deluju cudno pod prstima ali su skroz funkcionalni.
Bundle je kupljen po chromecast ceni tako da mi kontroler dodje kao besplatni bonus a toliko realno i vredi nama koji nemamo nameru da palimo Stadiu.
Na pc radi kao USB HID controller tako da u igrama i nije podrska sjajna, probao sam halo kolekciju i vruce tockice nije radio. 🤣
Dok ga retroarch npr detektuje i steam u big picture modu.
Sem emulatora ne vidim zasto bi neko kupio kontroler i to ako je po poklon ceni.

Last edited:
Back
Top Bottom