• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Rap i Hip Hop

Izvrteo ga, klasični Prti. Smara jedino Wikler, otišao mu skroz glas u tri lepe. I Bvana je malo drven, ali ima nekih momenata gde sam se prekinuo zbog jakih semplova, od Kristijana do Vučiča. :LOL:

Izvrteo ga, klasični Prti. Smara jedino Wikler, otišao mu skroz glas u tri lepe. I Bvana je malo drven, ali ima nekih momenata gde sam se prekinuo zbog jakih semplova, od Kristijana do Vučiča. :LOL:
I mene smara Wikler prilicno, bas uzasno zvuci.

Dok se čeka novi Kanje Album oko kojeg pravi cirkus kao i uvek imam blast dok prolazim sve starije posle dužeg vremena.

Vrti se Jizus trenutno voleo sam ovo

Kultni Full Moon. Suvoparni klasik našega hip hopa, i jedan album koji je bio dovoljan da pokaže, kako će Đusko kasniej da razvali. Shorty-Bata Barata je jako brzo nestao sa scene, sa oba pseudonima je izbacio po album, ali se ništa od toga nije primilo. Semplovi i matrice su božanski.

Pokušao sam da nađem i Guerilla Kišni Dani, ali se čini da nema na internetu uopšte pesme, što mi je naprosto neverovatno.

Fantastičan. Ja sam taj novi talas srpskog repa počeo ko i većina sa Ekipa Stigla - Hip Hopium - Tišinčina pa sam okasnio na ovo NAŽALOS.

Ovde se negde do pola valjda ili kraće priča o Full Moon sad sam zaboravio. Valja videti.

Korektna je dok, ima lepih momenata, i Đusko deluje baš iskreno, i ne beži od toga da je džiberoni. :D

Da nastavimo hajp, dok je železo vruće. Glavata se istako sa ovom trakom u nešto manje od minuta je repetativnim ponavljanjem mantre Jaguar Bog, i sa par uleta uneo najtvrđe i nadrkane momente i sve je to zabibereno bitovima Yung Rosh-a, i animatorskim eskapadama Das Drogen ekipe. Za nova pokolenja, samo jako.

Spominjali ste Stereo Banane već i razmišljao sam da turim u spotove temu jer mi se dojmio šta su ovde izveli. Ali rekoh bolje u matičnu temu.

Nisam nikad nešto slušao Big Dedi Kejna van toga što sam ga preslušao. Inače Djus sam prvi put pogledao skoro evo sad sam proveravao o čemu se radi....Baš brzo ispari film.

Svakako omiljena sa OST

Rakim me inače ubija sa njegovim trenerkama u svim spotovima iz tog perioda. Skoro sam naleteo na onu FILA iz I aint no Joke u nekom potuno levom b vhs filmu, samo skroz crna umesto zelena kidanje....

Deep Cover je esencija OFC.

Last edited:
Don't Sweat The Technique i Juice najbolje sa albuma, meni i u top 5 od Eric B. & Rakim. (y)

A za Kejna zahvaljujem GTA San Andreasu.

Tamo sam prvi put cuo Warm It Up Kane:

Njegova prva dva albuma su mi vrh. Rime-tekstovi, zvukovi i produkcija odlicni.
Rekao bih da je krajem 80ih pored Rakima bio najjaci MC.

Ovaj performans vredi odgledati - u sustini the best of sa prva 3 albuma plus ponesto sa soundtrackova i kolaboracija.

I danas se dobro drzi. :)

Boldy James X Alchemist imaju zajednički album - Bo Jackson

Dalje, Dave East X Harrx Fraud su skoro izbacili sličan projekat - HOFFA

Trenutno veoma gotivim akcije jedan reper jedan producent a Alchemist i Harry Fraud zakucavaju po tom pitanju.

Takodje Benny the Butcher je izbacio novi EP sa leftover trakama dok se čeka nešto full on novo od njega.

Back
Top Bottom