• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Rap i Hip Hop

Obožavam Spotify, samo na njemu mogu da imam šansu jednom u milion da zabodem pravu novu stvar, i to se desilo.

Ne mogu da opišem ili poredim ovog kralja sa nekim pređašnjim glavama, ali da je nešto unikatno, vazda jeste!

Neverovatno mi da za ovog lika nisam cuo do fazon 2015. godine.
Jedan od najvecih talenata 90ih.

Poshto josh uvek niko nije spomenuo legendu, moram ja.

Sprdnju na stranu, moram okachiti neke omiljene stvari od Cypress Hill:

Ovde su Method i Redman izdominirali:

Od Sajpresa Temple of Doom samo polivam ceo život mada može i taj sa tri kostura ok
Spark Another Owl mi je omiljena na Temples of Boom, a i Everybody Must Get Stoned volim poslushati. Ima odlichnih stvari na tom albumu.

Kapiram da tju mozhda navutji hejt zbog ovoga, ali dajte mi shansu :D

Neironichno mi se dopada ovo:

A ima i novijih stvari od njih koje volim chuti:

Jasno mi je da je popularno mrzeti ICP, ali ne kapiram bash zashto. Ne verujem da zvuche ultra loshe, a da ja to nisam u stanju chuti. Kapiram da je mrzhnja ka njima velikim delom jer su laka meta i jer je popularno pljuvati ih, ali me zanima da li ta mrzhnja ima nekakvu osnovu.

Više su na lošem glasu zbog fanova, jer im je fandom jedan od najgorih, skoro kao kod Rick and Morty-a. Imaš dosta snimaka o Juggaloima i kako imaju svoja okupljanja.

Sećam se davno, da je u XZabavi, čini mi se Luković opisao njihov album kao najgore iskorišćen prostor da se popuni disk. :D

Taj gathering of the Juggalos je neshto shto bih voleo posetiti :D Da li je Lukovitj objasnio zashto to misli? :D

Ajde daj mi vremena da nađem taj XZ i repku, pa ću ga uslikati i postaviti ovde. :D On je znao kvalitetno da pljuje one koji to zaslužuju, ali je grešio oko nekih metal bendova, jebiga čovek ne voli žanr pa to ti je.

Ne znam samo kako nije razumeo ko su prasitji u Piggy Pie koje ICP zheli da zakolje, kada je veoma ochigledno.
Oh well, shit recenzija imho. >:3

Fucking magnets, how do they work? :ROFLMAO:

Ma koliko je Babylon AD na kraju ispao promasaj bar je imao kul muziku i setting :D

i jos jedna stvar koja uvek kida

GSP UFC69 :D

Back
Top Bottom