Izvrteo ga, klasični Prti. Smara jedino Wikler, otišao mu skroz glas u tri lepe. I Bvana je malo drven, ali ima nekih momenata gde sam se prekinuo zbog jakih semplova, od Kristijana do Vučiča.
Izvrteo ga, klasični Prti. Smara jedino Wikler, otišao mu skroz glas u tri lepe. I Bvana je malo drven, ali ima nekih momenata gde sam se prekinuo zbog jakih semplova, od Kristijana do Vučiča.
Kultni Full Moon. Suvoparni klasik našega hip hopa, i jedan album koji je bio dovoljan da pokaže, kako će Đusko kasniej da razvali. Shorty-Bata Barata je jako brzo nestao sa scene, sa oba pseudonima je izbacio po album, ali se ništa od toga nije primilo. Semplovi i matrice su božanski.
Pokušao sam da nađem i Guerilla Kišni Dani, ali se čini da nema na internetu uopšte pesme, što mi je naprosto neverovatno.
Korektna je dok, ima lepih momenata, i Đusko deluje baš iskreno, i ne beži od toga da je džiberoni.
Da nastavimo hajp, dok je železo vruće. Glavata se istako sa ovom trakom u nešto manje od minuta je repetativnim ponavljanjem mantre Jaguar Bog, i sa par uleta uneo najtvrđe i nadrkane momente i sve je to zabibereno bitovima Yung Rosh-a, i animatorskim eskapadama Das Drogen ekipe. Za nova pokolenja, samo jako.
Nisam nikad nešto slušao Big Dedi Kejna van toga što sam ga preslušao. Inače Djus sam prvi put pogledao skoro evo sad sam proveravao o čemu se radi....Baš brzo ispari film.
Svakako omiljena sa OST
Rakim me inače ubija sa njegovim trenerkama u svim spotovima iz tog perioda. Skoro sam naleteo na onu FILA iz I aint no Joke u nekom potuno levom b vhs filmu, samo skroz crna umesto zelena kidanje....
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.