• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Rap i Hip Hop

Izvrteo ga, klasični Prti. Smara jedino Wikler, otišao mu skroz glas u tri lepe. I Bvana je malo drven, ali ima nekih momenata gde sam se prekinuo zbog jakih semplova, od Kristijana do Vučiča. :LOL:

Izvrteo ga, klasični Prti. Smara jedino Wikler, otišao mu skroz glas u tri lepe. I Bvana je malo drven, ali ima nekih momenata gde sam se prekinuo zbog jakih semplova, od Kristijana do Vučiča. :LOL:
I mene smara Wikler prilicno, bas uzasno zvuci.

Dok se čeka novi Kanje Album oko kojeg pravi cirkus kao i uvek imam blast dok prolazim sve starije posle dužeg vremena.

Vrti se Jizus trenutno voleo sam ovo

wake up mr. west mr. west mr. fresh

kamAtXj.jpg

Kultni Full Moon. Suvoparni klasik našega hip hopa, i jedan album koji je bio dovoljan da pokaže, kako će Đusko kasniej da razvali. Shorty-Bata Barata je jako brzo nestao sa scene, sa oba pseudonima je izbacio po album, ali se ništa od toga nije primilo. Semplovi i matrice su božanski.

Pokušao sam da nađem i Guerilla Kišni Dani, ali se čini da nema na internetu uopšte pesme, što mi je naprosto neverovatno.

Fantastičan. Ja sam taj novi talas srpskog repa počeo ko i većina sa Ekipa Stigla - Hip Hopium - Tišinčina pa sam okasnio na ovo NAŽALOS.

Ovde se negde do pola valjda ili kraće priča o Full Moon sad sam zaboravio. Valja videti.

Korektna je dok, ima lepih momenata, i Đusko deluje baš iskreno, i ne beži od toga da je džiberoni. :D

Da nastavimo hajp, dok je železo vruće. Glavata se istako sa ovom trakom u nešto manje od minuta je repetativnim ponavljanjem mantre Jaguar Bog, i sa par uleta uneo najtvrđe i nadrkane momente i sve je to zabibereno bitovima Yung Rosh-a, i animatorskim eskapadama Das Drogen ekipe. Za nova pokolenja, samo jako.

Spominjali ste Stereo Banane već i razmišljao sam da turim u spotove temu jer mi se dojmio šta su ovde izveli. Ali rekoh bolje u matičnu temu.

Nisam nikad nešto slušao Big Dedi Kejna van toga što sam ga preslušao. Inače Djus sam prvi put pogledao skoro evo sad sam proveravao o čemu se radi....Baš brzo ispari film.

Svakako omiljena sa OST

Rakim me inače ubija sa njegovim trenerkama u svim spotovima iz tog perioda. Skoro sam naleteo na onu FILA iz I aint no Joke u nekom potuno levom b vhs filmu, samo skroz crna umesto zelena kidanje....

Deep Cover je esencija OFC.

Last edited:
Don't Sweat The Technique i Juice najbolje sa albuma, meni i u top 5 od Eric B. & Rakim. (y)

A za Kejna zahvaljujem GTA San Andreasu.

Tamo sam prvi put cuo Warm It Up Kane:

Njegova prva dva albuma su mi vrh. Rime-tekstovi, zvukovi i produkcija odlicni.
Rekao bih da je krajem 80ih pored Rakima bio najjaci MC.

Ovaj performans vredi odgledati - u sustini the best of sa prva 3 albuma plus ponesto sa soundtrackova i kolaboracija.

I danas se dobro drzi. :)

Boldy James X Alchemist imaju zajednički album - Bo Jackson

Dalje, Dave East X Harrx Fraud su skoro izbacili sličan projekat - HOFFA

Trenutno veoma gotivim akcije jedan reper jedan producent a Alchemist i Harry Fraud zakucavaju po tom pitanju.

Takodje Benny the Butcher je izbacio novi EP sa leftover trakama dok se čeka nešto full on novo od njega.

Back
Top Bottom