• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Rap i Hip Hop

Okači slobodno ovo u hitove, nema potrebe da stoji ovde jer ne pripada žanru

Novi Glasper, više naginje ka soulu i jazzu, ali ova gostovanja ga gurkaju ovde. Moderna produkcija, dobar flow mc-ija, pevaljka isto dominira i sve je u to chillout harmoniji za lenju subotu.

svaka cast za Beanie Sigela, old skul njuska koja repuje iza bita, stil koji obozavam i treba nauciti tako, nije jednostavno uopste. ali njegov laid back flow me malo podseca na Nasa

svaka cast za Beanie Sigela, old skul njuska koja repuje iza bita, stil koji obozavam i treba nauciti tako, nije jednostavno uopste. ali njegov laid back flow me malo podseca na Nasa
The B Coming mi je jedan od najomiljenijih rep albuma 2000ih, možda top 5...Ima pesama koje su bile fileri zbog potrebe da bude i nekih veselijih bengera za tv, radio, klub ali preovladjuje atmosfera ko neka 90s policijska serija (što je verovatno najveća pohvala koju mogu da imam za rep album bilo koji hshsh), plus Bini kojem su pretile tada ozbiljne zatvorske kazne, sad se ne sećam ni šta ni kako se izvukao ali čuje se sve što treba da se čuje...

Posebno je jako što je kao i Kemron za Killa Season (2006) birao uglavnom manje poznata imena za produkciju i to je neminovno izdvojilo album u odnosu na tadašnje trendove...

highlights :

Last edited:

In a wake of escalation and excessive rubbernecking
The champ can’t look away, drink it in
Strobe lights, smoke, no life, no lifeguard, sink or swim
Ring around the king of pain, bring acetaminophen
You either see the vision or dinner with demolition men
Boom
Flame to the fuse to the barrel
I step into the room, split an arrow with an arrow

The first trick shot is just to show them that I dabble
I will not be aiming for the apple
Lately, I treat every interaction as a living wake
Thanking people close to me before the photo pixelate

New day, folk down play the game different
Changed and going from being chased to playing chicken
Get your whole roadmap Pac Man’d
Black mask snack on whatever’s in the dash cam
It’s not an ad, hashtag, or a tap dance
Patsy, the revolution will not have jazz hands

Tony Yayo dosta jedan nebitan lik ispostaviće se, ali ovaj album i bitovi auh....

Kačio sam ga gore dobar EP, Alchemist samo da nastavi da se drogira šta god da cepa zadnje dve godine

Back
Top Bottom