• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Rap i Hip Hop

Pročitao sam da je naziv teme - Rip Hip Hop :D

Ok, sam ću izaći...

Pošto je Kanjeov prvi album College Dropout bio butlegovan , dosnimljene su nove pesme i pomeren je (česta pojava tada oko rep rilisova) a jedna od traka koja je zbog toga letela sa konačne verzije je ova sa ODB (imao tada deal sa Rok A Fela kao i Kanje negde baš pred smrt....). Nažalost onlajn je samo ova nesredjena verz.

Imao sam prvo izdanje u onom boksu, baš mi je krivo što ga nisam sačuvao.

ZhQidUO.png

qDd8jzH.png

AlHhHEB.png

Juice prava bratina real og, a ovi hejteri kao Stale sto mazu govnima moj koment za hiphopium samo mogu da im porucim da odrade blagu edukaciju na sebi.

Mali hint : Ko nije gledao Kliniku proslog petka sa Juice-om trebao bi to da odradi, emisija je pravi dijamant. :ROFLMAO:

Iako nema šta nisam slušao u srednjoj od Tupak butlegova ovaj demo nisam siguran da sam imao a ne bi me ni zanimao jer su razlike bile minimalne i samo sam želeo nove neobjavljene trake.

Sad mi je zanimljiv a i deluje svežije sa drugačijim rasporedom pesama plus par zamenjenih kasnije

This is the Demo version of the album "Makaveli, The Don Killuminati, The 7 Day Theory". First called "Makaveli, Killuminati", then "Makaveli, The 3 Day Theory". If You look at the tracklists, "Me & My Girlfriend" finished by replace "Niggaz Nture". A new version of "Toss It Up" dissing Dr. Dre replaced "Watch Ya Mouth" (with his Nas diss) and "Life of an Outlaw replaced "Lost Soulz".

Last edited:
Ja sam stao posle Apetiti mi Rastu a to mi je najbolji Djusov album verovatno jer je baš uklopio sa onim što sam tad slušao i pratio. Dakle lajk za zadnji link.

Back
Top Bottom