Pošto je Kanjeov prvi album College Dropout bio butlegovan , dosnimljene su nove pesme i pomeren je (česta pojava tada oko rep rilisova) a jedna od traka koja je zbog toga letela sa konačne verzije je ova sa ODB (imao tada deal sa Rok A Fela kao i Kanje negde baš pred smrt....). Nažalost onlajn je samo ova nesredjena verz.
Juice prava bratina real og, a ovi hejteri kao Stale sto mazu govnima moj koment za hiphopium samo mogu da im porucim da odrade blagu edukaciju na sebi.
Mali hint : Ko nije gledao Kliniku proslog petka sa Juice-om trebao bi to da odradi, emisija je pravi dijamant.
Iako nema šta nisam slušao u srednjoj od Tupak butlegova ovaj demo nisam siguran da sam imao a ne bi me ni zanimao jer su razlike bile minimalne i samo sam želeo nove neobjavljene trake.
Sad mi je zanimljiv a i deluje svežije sa drugačijim rasporedom pesama plus par zamenjenih kasnije
This is the Demo version of the album "Makaveli, The Don Killuminati, The 7 Day Theory". First called "Makaveli, Killuminati", then "Makaveli, The 3 Day Theory". If You look at the tracklists, "Me & My Girlfriend" finished by replace "Niggaz Nture". A new version of "Toss It Up" dissing Dr. Dre replaced "Watch Ya Mouth" (with his Nas diss) and "Life of an Outlaw replaced "Lost Soulz".
Ja sam stao posle Apetiti mi Rastu a to mi je najbolji Djusov album verovatno jer je baš uklopio sa onim što sam tad slušao i pratio. Dakle lajk za zadnji link.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.