Nemoj Stale da te čuje za odmor hahaSrecan @jovcov da bude manje kukanja, vise odmaranja, i da odes u penziju i bavis se pecanjem i slikanjem raznih bubaleskua da Denisa mozes plasiti u trenucima dosade.
Hvala ljudi!Sretjan rodjendan @gruja33
Puno zdravlja i dobrih igara ti zhelim!
Jel mi verujes da je najbolje sto sam odigrao u poslednjih 2 god tmnt shreders revengeSrecan rodjendan @gruja33 Jbg, staris, mislim da je normalno imati takve tendencije. Malo oladi od svega. Igraj samo sta zelis i kad ti se zaista igra. Nema razloga da budes radikalan![]()
Jel ovo njuz?
![]()
SREM: Umesto insektidom prskali komarce prehranom za insekte – Komarci nikad JAČI!
SREM: Umesto insektidom prskali komarce prehranom za insekte - Komarci nikad JAČI! -Radnik na aerodromu u Velikim Radincima dva danavojvodinainfo.rs
Komarci nikad JAČI!
![]()
![]()
Znam taj osecaj. Igram igre sve manje i manje. Delom zbog toga sto mi vecina dosadi veoma brzo, delom zbog nedostatka vremena, ali uvek ima dobrih igara koje vredi igrati.Hvala ljudi!
Inace oko ovoga vezano za igre,razmisljam da se povucem....Ali ozbiljno,nekako mi sve gubi smisao kako endzini i tehnologija u igrama napreduje,kao da je posle ps360 generacija 6(ispravite me ako gresim) sve stalo
Cak razmmisljam da sve rasprodam![]()