• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Srecan @jovcov da bude manje kukanja, vise odmaranja, i da odes u penziju i bavis se pecanjem i slikanjem raznih bubaleskua da Denisa mozes plasiti u trenucima dosade.

Lol, skapirao sam da je njuz parodija neka. Ali to iskreno nisam video. :ROFLMAO:

Sajt je užasan. I mislio sam da su to reklame. Uopšte nisam čitao to, jer mislio sam da je deo nekih reklama ili šta već.

Sretjan rodjendan @gruja33
Puno zdravlja i dobrih igara ti zhelim!
Hvala ljudi!
Inace oko ovoga vezano za igre,razmisljam da se povucem....Ali ozbiljno,nekako mi sve gubi smisao kako endzini i tehnologija u igrama napreduje,kao da je posle ps360 generacija 6(ispravite me ako gresim) sve stalo :)
Cak razmmisljam da sve rasprodam :)

Pa nisi jedini koji se tako oseca, medjutim, moram priznati, odigrao sam mnogo igra u zadnje vreme, i jedine koje su me odusevile su bile dve...

Dark Souls i Zelda

Srecan rodjendan @gruja33 Jbg, staris, mislim da je normalno imati takve tendencije. Malo oladi od svega. Igraj samo sta zelis i kad ti se zaista igra. Nema razloga da budes radikalan ;)
Jel mi verujes da je najbolje sto sam odigrao u poslednjih 2 god tmnt shreders revenge :)
Ne kazem da cu odustati od foruma (recent get ce uvek biti moja omiljena tema,samo cu skupljati figure i dalje )
Ne znam ni sam, iskreno ali,neke igre kao npr max pejn3 ,alan wake ,crackdown sam skoro opet obrnuo a imam gamepass i gomilu diskova plus i ni da pipnem.....Najvise peglam tu generaciju(dokaz toga je da su mi 4 ps3 imala jdl :D ) a imam 360 jasper iz 2009 i dan danas sljaka :D koja ironija....

Jel ovo njuz? :D

Komarci nikad JAČI!​

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

design-muscle-mosquito-illustration-260nw-1431429884.jpg

I srećan rođus Grujo

Hvala ljudi!
Inace oko ovoga vezano za igre,razmisljam da se povucem....Ali ozbiljno,nekako mi sve gubi smisao kako endzini i tehnologija u igrama napreduje,kao da je posle ps360 generacija 6(ispravite me ako gresim) sve stalo :)
Cak razmmisljam da sve rasprodam :)
Znam taj osecaj. Igram igre sve manje i manje. Delom zbog toga sto mi vecina dosadi veoma brzo, delom zbog nedostatka vremena, ali uvek ima dobrih igara koje vredi igrati.

Back
Top Bottom