Danas se gasi, između ostalih, RIF (reddit is fun) - third party app za browse redditom.
10tak i više godina sam ga koristio, da nije njega, ne verujem da bih postao toliki reddit junkie.
Ali možda je ovo i dobro, jer odlučio sam da ne instaliram na mobu official app i da reddit time limitiram samo na desktop korišćenje (preko browsera).
Previše vremena oduzima, previše informacija, koje jesu ponekad dobre i zanimljive, ali 90% toga su slike/klipovi koji su kao generičke dopamin injekcije, a bez toga, iskreno, mogu da preživim.
Ima zaista previše contenta danas na netu, youtube je pravo malo blago znanja, imam stotine kanala koje sam dodao odavno i nikako da ih ispratim. Instagram me takođe provalio i daje mi samo neke, po algoritmu, kratke klipove, koji su kao crna rupa. Uhvatim sebe da 10 15min gledam redom klipove koji su specijalno odabrani za mene i već sam video na stotine sličnih, a pritom imam i druga posla u životu. Tako da videću kako i instagram da rešim...
Takođe, Corridor ekipa je pričala dosta o tome na početku njihovog poslednjeg podcasta
Requiescat in pace RIF