• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

View attachment 10089

Srećan rođendan Grujsone.
Ju gde si našao ovu pegavu, imao sam jednu situaciju pre tipa 15 god, kada sam joj video leđa reko sestro evo ti pare za taksi i evo ti pare kao da si odradila posao samo da te ne gledam...

Inače iznenađen sam malo sa vašim čestitkama ne u smislu samog čestitanja rođendana nego da uopšte uživam toliko poštovanje na forumu [emoji846]
Hvala vam ljudi još jednom kao ljudima i kao zajednici na forumu, mogli bi neki okup da napravimo da raspalimo neki roštilj, ostalo je hoš piletine iz idee [emoji16]

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Ju gde si našao ovu pegavu, imao sam jednu situaciju pre tipa 15 god, kada sam joj video leđa reko sestro evo ti pare za taksi i evo ti pare kao da si odradila posao samo da te ne gledam...
Mislim da niko nije zaboravio to josh od kada si pisao na emuglx :D

nego da uopšte uživam toliko poštovanje na forumu
Mi smo jedna velika delimichno skladna porodica <3

A koliko se to mnogo placa ujutro? Nisam bio 20 godina na Kosutnjaku, otkad je pokojni Manda poceo da snima onu emisiju.

Snimao sam tu emisiju sa Mandom na Kosutnjaku, videlo se nekako da je vec izmrcvaren i da ga polako napusta zivot...

Bila tu i Soraja, kao voditeljka 😄

Ne secam se koliko se placa, mislim da sam bio pre 2 godine, ali sam isao na poludnevnu od 15h, posto je jeftinija, mislim da je bila oko 300 dindzi...

Back
Top Bottom