• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Koje sajtove preporucujete za srpske/hrvatske/bosanske titlove?

Sajt titlovi.rs je pao i ne radi vec nekoliko dana, nedelja? Navodno je hakovan hosting. I sada mom ćaletu to predstavlja problem jer ne može da nađe prevode na srpskom. Naučio sam ga sve kako da skine i ubaci u folder sa filmom i onda gleda na TV :D

Takođe, kad smo kod ove teme, šta koristite za srpske prevode za serije? Ja znam za prijevodi i podnapisi samo. Nekad i na titlovi.rs je bilo nekih stvari koje nema ovamo.

Recimo hoću da mu skinem prevod za Hijack, ali našao sam samo za prvu epizodu (i to preko bs playera i onog njegovog čuvenog searcha za titlove).

Ma oke, bolje dvaput da se ponovi nego da se ne kaže nijednom.

Koliko vidim, mrka kapa za Hijack prevode :(

*edit
Ha... Šta li sam ja gledao, Mr. Wolfevov opensubtitles izgleda ima te prevode 👏 Hvala ljudi

O falim te boze, a bukvalno sam sinoc trazio neki titl i nije radio, pomislih RIP...

Drugari, može preporuka za neki jeftin Xiaomi Box (ili sličan uređaj drugog proizvođača) na kome bih mogao mojima u rodnom kraju da instaliram Orion TV aplikaciju na kojoj imam moj nalog koji podržava više uređaja. Važno je mnogo zbog njih i da uz uređaj ide daljinski na kome se lako preko dva dugmeta menjaju kanali na aplikaciji i preko druga dva pojačava i smanjuje TV jer mislim da im je bilo koji drugi interfejs prekomplikovan. Hvala unapred!

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Last edited:
Back
Top Bottom