Koje sajtove preporucujete za srpske/hrvatske/bosanske titlove?
Sajt titlovi.rs je pao i ne radi vec nekoliko dana, nedelja? Navodno je hakovan hosting. I sada mom ćaletu to predstavlja problem jer ne može da nađe prevode na srpskom. Naučio sam ga sve kako da skine i ubaci u folder sa filmom i onda gleda na TV
Takođe, kad smo kod ove teme, šta koristite za srpske prevode za serije? Ja znam za prijevodi i podnapisi samo. Nekad i na titlovi.rs je bilo nekih stvari koje nema ovamo.
Recimo hoću da mu skinem prevod za Hijack, ali našao sam samo za prvu epizodu (i to preko bs playera i onog njegovog čuvenog searcha za titlove).
Drugari, može preporuka za neki jeftin Xiaomi Box (ili sličan uređaj drugog proizvođača) na kome bih mogao mojima u rodnom kraju da instaliram Orion TV aplikaciju na kojoj imam moj nalog koji podržava više uređaja. Važno je mnogo zbog njih i da uz uređaj ide daljinski na kome se lako preko dva dugmeta menjaju kanali na aplikaciji i preko druga dva pojačava i smanjuje TV jer mislim da im je bilo koji drugi interfejs prekomplikovan. Hvala unapred!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.