Vucic AI>>>Shodan.Sad kad vučić prebaci svest u AI, pa vlada doveka.
Vucic AI>>>Shodan.Sad kad vučić prebaci svest u AI, pa vlada doveka.
Ja sam za to da se postave svuda kamere da snimaju gde god da si napolju, bila bi tako veca bezbednost, kad god neko napravi neko sranje, kamera ga odmah snimi i policija moze odmah tu osobu da locira, cak sam i za chipovanje na neki nacin, da se uvek zna gde je koja osoba, to bi isto pomoglo sto se tice kriminala, samo na mnogo elegantniji nacin da smisle to chipovanje, a ne ovako preko inekcije pod kozu.Ma ne samo poslove, neka preuzme upravljanje društvom što pre što se mene tiče.
Pa i jesam za taj deo naglasio da mislim na nas naravnoMislim da pričaš iz perspektive Srbije dosta... Ne lome se svugde klupe u svetu.![]()
Naravno, moje se odnosi na pravilnu upotrebu, ne na te Kim Jong primereA to za totalnu kontrolu, opet zvuči super iz određene perspektive, ali šta kada neki prisho preuzme vlast i kaže da je recimo ilegalno imati braon oči? Mada mislim da će ta totalna kontrola nastati pre nego kasnije svakako.
Ma ne samo poslove, neka preuzme upravljanje društvom što pre što se mene tiče.
e bukvalno to sam osecao, oduvek mi je bila muka koliko su biljojedi uglavnom nemocni protiv predatora, tako da mi je uvek drago kad se izvuku ili cak prebiju mesozdera, a taj klip je savrsenstvo kako je snimljen, uzivao sam u toj epizodi.
Sve najbolje YNarode, puno hvala svima na lepim željama, nadam se da će ovaj dan biti rezervisan za neka mala uživanja i radosti.
Hvala još jednom svima uz želju da naše druženje na tajnom nivou potraje još dugo, dugo
![]()