• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Ako oces da cekas 20 minuta u posti na red i dugacku proceduru, onda da.
Ne znam zasto su stavili bas tu, dal ih svuda stavljaju pored poste ili na radnom lokacije, mozda im je bilo bitno da taj deo bude pokriven kamerom, pa su zato tu stavili.

I kod mene je pored poste, can confirm. Dobra stvarcica.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Ako oces da cekas 20 minuta u posti na red i dugacku proceduru, onda da.
Kakvu dugačku proceduru? :unsure: Kad god podižem neki paket u pošti, procedura je da dam ličnu kartu i dobijem paket. Što se čekanja u redu tiče, tu imam uglavnom sreće. Eventualno sačekam par minuta, a šalteri za prijem/isporuku paketa su odvojeni od drugih šaltera. Svakako pozdravljam inicijativu za uvođenje novina kao što su ovi paketomati (a i njih je ako se ne varam kod nas prvo uveo D Express). Više opcija je svakako uvek dobro, pa kome šta više odgovara.

Paketomati su neverovatno unapređenje tog delivery sistema - možete apsolutno u bilo koje doba dana i noći preuzeti poruku bez ikakvih gužvi i redova. Mana je što nema u svim gradovima i što su pošiljke ograničene dimenzijama (velike pošiljke ne mogu da stanu u te pregrade u paketomatu). Kad god mogu koristim paketomate i mnogo su mi praktičniji nego odlazak do pošte. Koristio sam i Ananas, DExpress i od pošte, i dosta sam zadovoljan kaok radi sve to. Nisam imao nekih većih problema. Samo napred neka guraju sa ovim. Mora se naći rešenje neko za hiljade kurira po gradovima koji kruže i prave gužvu, niti imaju mesta za parking niti rade posao 100% jer su u konstantnoj gužvi i stresu.

Last edited:
Jeste napredak ali je i flaster na arterijsko krvarenje. Milion stvari sam morao da pokupim u postinom jer nemaju radnika, uredno placeno da mi kuci stigne. Ne krivim radnike, krivim sns govna naravno.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Back
Top Bottom