• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

potpuno bezveze pitanje, ako se neko razume u crypto, koliko je 3 eth?

yeah nesto mi to zvuci previse dobro da bi bilo istinito, neko mi nudi eth za neke crteze.

guglao sam prvo, delovalo mi je nerealno. ko se razume kako sta neka mi pusti dm, da ne gusim ovde.

yeah nesto mi to zvuci previse dobro da bi bilo istinito, neko mi nudi eth za neke crteze.
pa ne bih ja prihvatao kriptovalute kao sredstvo placanja, em cimanje da ih posle prodas, em ako ih zadrzis neko vreme, a padne im vrednost, na gubitku si...

Nije neka procedura ali uvek ima i provizije 4-5% pa treba i to računati.
Ako nema nalog na binance, ako nema coveka koji bi mu otkupio za kesh, onda cimanje sa Ecd i njihovom registracijom..nije bas da nije. Ocu reci da verifikacije ima na svakom koraku a za ovu nasu domacu menjacnicu treba i licna verifikacija da se nadje sa nekim njihovim likom

Onda se postavlja pitanje sto jednostavno taj lik ne proda i da mu lepo pare

Ovo iznad, plus nekima koji barataju sa kriptovalutama je jednostavno lakše tako. I ja da imam sada još nešto (batalio sam), radije bih preko toga plaćao ako imam prilike.

Ako nema nalog na binance, ako nema coveka koji bi mu otkupio za kesh, onda cimanje sa Ecd i njihovom registracijom..nije bas da nije

Može da proda preko Coinbase (ili sličnom servisu) da mu stigne na račun, ne treba cash sem ako želi da zamišlja da je tranzakcija anonimna.

Back
Top Bottom