Ne treba da se razumeš da bi proverio kurs https://coinmarketcap.com/yeah nesto mi to zvuci previse dobro da bi bilo istinito, neko mi nudi eth za neke crteze.
pa ne bih ja prihvatao kriptovalute kao sredstvo placanja, em cimanje da ih posle prodas, em ako ih zadrzis neko vreme, a padne im vrednost, na gubitku si...yeah nesto mi to zvuci previse dobro da bi bilo istinito, neko mi nudi eth za neke crteze.
Procedura je veca doci do kesha. Pa zato mu i nudi ether pa nek se ovaj jebava sa menjacnicama i provizijamaOnda se postavlja pitanje sto jednostavno taj lik ne proda i da mu lepo pare
Ako nema nalog na binance, ako nema coveka koji bi mu otkupio za kesh, onda cimanje sa Ecd i njihovom registracijom..nije bas da nije. Ocu reci da verifikacije ima na svakom koraku a za ovu nasu domacu menjacnicu treba i licna verifikacija da se nadje sa nekim njihovim likomNije neka procedura ali uvek ima i provizije 4-5% pa treba i to računati.
Onda se postavlja pitanje sto jednostavno taj lik ne proda i da mu lepo pare
Ako nema nalog na binance, ako nema coveka koji bi mu otkupio za kesh, onda cimanje sa Ecd i njihovom registracijom..nije bas da nije
Michael Scott (Steve Carell) iz serije The Office. Jeza kao cringe.šta predsavlja ovaj "jeza" emotikon i čija je to glava. jeza kao jezivo ili nešto skroz drugo