Jbg. ipak sam ja aristokrata kojeg nije lako zabaviti paorskim foramaSta je smesno?™
Ne kapiram bash kako je ona odgovorna za to smetje.
Svi mi zajedno da počnemo da doprinosimo u svom mikro okruženju, ne bi uticali 2% da se nešto promeni. Nismo mi problem, niti su ti što su napravili to đubre na slici.
Taj deo ne kapiram bash. Kako je ona dvolichna zato shto ne pospremi nered ostavljen od strane hiljade drugih ljudi? Da li je ona uopshte odgovorna za taj nered shto su oni napravili? Zashto?Jednostavno ukazuje na tu dvolicnost
Taj deo ne kapiram bash. Kako je ona dvolichna zato shto ne pospremi nered ostavljen od strane hiljade drugih ljudi? Da li je ona uopshte odgovorna za taj nered shto su oni napravili? Zashto?
Ali se ne libi da posrami drugu hiljadu ljudi? OK, nije joj sfera interesovanja, razumijem, ali zar ne moze ukazati na problem koji je pred nosom? Ili je opet "How dare you" retorika? Opet, nije ona direktno krivac ali je olicenje danasnjice. Zasto bih tome pridavao znacaj i davao neki gravitas njihovim izlaganjima?
Sram ume biti odlichno orudje za promenu nezheljenog ponashanja, barem kod ljudi koji mogu da ga osete.
I dalje ne vidim da je njena odgovornost da pospremi smetje koji je ostavilo par hiljada ljudi.
To se i ja pitamNe kazem da treba da pocisti ali sta je njena odgovornost uopste?
Pa naravno da ću ja to da radim zbog sebe, ali to je na širem planu i dalje nikakav doprinos, makar povukao 100% svoje sredine. Planeta i dalje srlja u propast, svi znamo ko je kriv i zašto se poslednjih 40 godina ne čini dovoljno. Tako da mi je to pokazivanje na smeće i pominjanje licemerja u suštini totalno nebitna stvar, iako nije lep prizor.Da, ali ce tebi direktno biti bolje. Onda ce tvoji bliznji da prate vodjeni istom zeljom, da im bude bolje. Traziti gresku u nekome (ili cesto u necemu) trecem nas je i dovelo gdje jesmo. Tako da se apsolutno ne slazem sa tim stavom da niko nista ne moze doprinjeti. Grad je prljav zato sto mi bacamo smece a ne neko treci iz sjenke.
Jbg. kapiram da postoje fore koje chak ni ti ne bi razumeo. Ko pita ne skita. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.Doslo vreme, moras i da objasnis zasto ti je nesto bilo smesno![]()
Pa naravno da ću ja to da radim zbog sebe, ali to je na širem planu i dalje nikakav doprinos, makar povukao 100% svoje sredine. Planeta i dalje srlja u propast, svi znamo ko je kriv i zašto se poslednjih 40 godina ne čini dovoljno. Tako da mi je to pokazivanje na smeće i pominjanje licemerja u suštini totalno nebitna stvar, iako nije lep prizor.
To se i ja pitamJa sam se samo zakachio na poruku u mimu.