• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Zdravo narode, znam da me dugo nije bilo, dugo nisam pisao ovde, ali ja sam tu, svaki drugi, treći dan dođem na sajt da pročitam neka vaša pisanija, neke diskusije. U suštini - tu sam, ali nisam tu :sneaky:

Ali danas - moram da postavim jedan post jer je juče na TV-u osvanuo moj prvi susret sa kvizovima. Prvi put u životu.

Bilo je to jedno neobično, za mene prilično intenzivno iskustvo. Iskustvo u kome sam na kraju poslao jednu pozitivnu poruku.

NEMA STAJANJA, NEMA PREDAJE!

svaka cast za poruku dosta je slicna sa mojim motom :) i za odgovore bravo ✌️

Internacionalni festival umetničkih horor filmova "Slaughter horror film festival" održaće se od 1. do 3. jula u nekadašnjoj doljevačkoj klanici. Biće prikazano 20 filmova na tri bioskopska platna, kako u glavnoj hali, tako i u fabričkom krugu nekadašnje klanice. Najbolji film biće nagrađen "Zlatnom macolom", što je asocijacija na radni alat doljevačke klanice osnovane 1952. godine.

Mislim šta reći - horor, slešeri, klanica, nagrada se zove zlatna macola... Mora se reći da se Ghoul iscimao da napravi ovo, sve pohvale. Lično ne pratim previše njegov blog, ali imam drugare koji su fanovi.

7o116pcenxf41.jpg

Pre par meseci, ovo je bio mim.

Od danas je stvarnost.

RIP HoN, malo ljudi te je znalo :'(

Igrao sam jedno vreme kad je izasao ali sam ubrzo batalio... Nije bilo lose vise mi se svideo nego LoL...

Bogme, ja sam HoN poslednji put upalio 2014-2015. ako ne grešim, posle dve godine Dotu, video da sam 1200 nubara u obe igre i da mi je bolje da se držim singl plejera. Ali HoN mi je najbolja od sve tri mobe koje su bile na tržištu, i na tom brdu umirem.

Back
Top Bottom