• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Obzirom da na adi prakticno vise nema mesta gde mozes besplatno da se bavis sportskim aktivnostima, obzirom da su krenuli gradnju privatnih objekta na skoro svakom slobodnom mestu, sledeci korak je da vise ni plaza nece biti besplatna, kafici imaju da se rasire duz cele obale i nece moci vise besplatno ni da se suncas na adi.

Kakvo klasik beogradsko buljasenje

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Barem ima prikladno ime - Ciganlija. Nek' se cigane kol'ko hoće, da prođem bajsom mi ne mogu naplatiti. 😌

Kalasnjikov i u lisiciji potok takatakataka

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Zdravo narode, znam da me dugo nije bilo, dugo nisam pisao ovde, ali ja sam tu, svaki drugi, treći dan dođem na sajt da pročitam neka vaša pisanija, neke diskusije. U suštini - tu sam, ali nisam tu :sneaky:

Ali danas - moram da postavim jedan post jer je juče na TV-u osvanuo moj prvi susret sa kvizovima. Prvi put u životu.

Bilo je to jedno neobično, za mene prilično intenzivno iskustvo. Iskustvo u kome sam na kraju poslao jednu pozitivnu poruku.

NEMA STAJANJA, NEMA PREDAJE!

IMG_20220504_154623.jpg

Zdravo narode, znam da me dugo nije bilo, dugo nisam pisao ovde, ali ja sam tu, svaki drugi, treći dan dođem na sajt da pročitam neka vaša pisanija, neke diskusije. U suštini - tu sam, ali nisam tu :sneaky:

Ali danas - moram da postavim jedan post jer je juče na TV-u osvanuo moj prvi susret sa kvizovima. Prvi put u životu.

Bilo je to jedno neobično, za mene prilično intenzivno iskustvo. Iskustvo u kome sam na kraju poslao jednu pozitivnu poruku.

View attachment 5049

Opa, pala lovica :D Cestitke.

View attachment 5049

Bravo! 🤘👍

Back
Top Bottom