Posetio sam ruski market Mere, koji vazi za najeftiniji.
Zaista jeste najeftiniji, roba im je uglavnom sva u velikim pakovanjima, 1 litar/ kilogram, kvalitet/ukus je sasvim ok, nesto je odlicno, nesto onako, recimo pivo je odlicno, kobasice su onako, a majonez je ok...
Gledam sad šta ima novo od filmova na torentima i privuče mi pažnju naslov 1UP (2022), rekoh možda je neki dokumentarac o igrama, pogledam sinopsis kad ono - "Follows a gamer who quits her college esports team due to sexism from her male counterparts."
Ponovo koristim Logitech K350, da se ne blago raspada gumeni deo to bi mi bilo privremeno resenje.
Ne mogu da verujem koliko sam bio mlad i lud kad sam uzeo tu tastaturu jos davne 2010. Mnogo mi sada smeta ovakav talasasti dizajn i generalno kucanje, jer sam se navikao na low-profile tastere. Za mnoge stvari se ne secam koliko sam dao, ali se secam da sam dao malo vise tada (5000 sam dobio od mojih) i da sam je uzeo u prodavnici u Spensu. Ako ta prodavnica nije bila games, bilo je nesto na slicnu foru.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.