• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Hvala [emoji3526] ali nije mi rodjendan danas, lupio sam neki datum kada sam pravio profil [emoji1]

a3527163-f831-467f-b7de-be83601ae46a-profile_image-300x300.png

E doslo vreme da ne mozes vise ni u shoping da ides normalno.
Bio u shoping centru u jednoj radnji i evakuisali nas zbog dojave o bombi.
Isto kao sto je bilo skoro, opet dojava u vise shoping centra, ali ovaj put i zoo vrt i studentski dom.
Cim cujem da je dojava, znam da je u 90% lazna, ali zasto rizikovati...
Zaista cudno sta se ovo desava, dal je to zbog nase politike ili drzava nas jednostavno testira koliko brzo evakuisemo objekte, jer ovo je veoma sumnjivo, previse ucestalo i naravno na kraju nista ne nadju.

E doslo vreme da ne mozes vise ni u shoping da ides normalno.
Bio u shoping centru u jednoj radnji i evakuisali nas zbog dojave o bombi.
Isto kao sto je bilo skoro, opet dojava u vise shoping centra, ali ovaj put i zoo vrt i studentski dom.
Cim cujem da je dojava, znam da je u 90% lazna, ali zasto rizikovati...
Zaista cudno sta se ovo desava, dal je to zbog nase politike ili drzava nas jednostavno testira koliko brzo evakuisemo objekte, jer ovo je veoma sumnjivo, previse ucestalo i naravno na kraju nista ne nadju.

Izneo sam primedbu konobaru jer pivo nije bilo dovoljno hladno. Izvinuo se i rekao mi da je razlog zato sto u smestajnom kapacitetu ima 20 stranih turista. 20 ljudi koji se poznaju i koji sve popiju pre nego sto ovaj ohladi. Naime, 2 drugara su znali gde idu, ostalih 18 nisu. Dvojica su im na aerodromu dali karte i rekli im da idu za Beograd. Kaze konobar da im svaki dan juri taxi, gugla i salje ih u provod, ujutru se bude iskrivljeni i teraju dalje. [emoji1]

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Back
Top Bottom