• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Buenos dias
bc3ad0596871453d3a81e5861857fcec.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
DOK NE IZADJU NOVE IGRE
CODEX PIJE CUBA LIBRE

Deluje više kao buenas tardes
Cudi me da ugostitelji ne znaju engleski (bar vecina). Ti im trazis nesto, oni odgovaraju na spanskom.

Cudi me da ugostitelji ne znaju engleski (bar vecina). Ti im trazis nesto, oni odgovaraju na spanskom.

Pakao su Španci što se znanja engleskog tiče. Živeo sam tamo nekoliko godina. Prvih mesec dana sam pokušavao na engleskom da se sporazumevam, pa odustao. Ako ništa drugo, morao sam brzo da naučim jezik. I na koncertima stranih izvođača pevaju na nekom izmišljenom jeziku.

Pakao su Španci što se znanja engleskog tiče. Živeo sam tamo nekoliko godina. Prvih mesec dana sam pokušavao na engleskom da se sporazumevam, pa odustao. Ako ništa drugo, morao sam brzo da naučim jezik. I na koncertima stranih izvođača pevaju na nekom izmišljenom jeziku.
Svasta covece. Ovo sto sam video po prodavnicama, benzinskim pumpama, kaficima je bas lose sto se toga tice.

Ono kad je neko debil...

Ima da se osetjam vishe uvredjeno kada mi neko kazhe da lichim na Rona Dzheremija. Nije da sam se bolje osetjao ranije jer znam da sigurno ne govore to jer imam golemu kitu, vetj zbog brkova, kose i debljine. :ROFLMAO:

Back
Top Bottom